ΣΤΙΒΟΣ

Στα δύσβατα μονοπάτια του Πηλίου έτρεξε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος

στα-δύσβατα-μονοπάτια-του-πηλίου-έτρε-447637

Μετά από ένα χρόνο αποχής από τις αθλητικές διοργανώσεις λόγω της πανδημίας, οι λάτρεις του Πηλίου είχαν την ευκαιρία να τρέξουν τόσο το Σάββατο όσο και χθες Κυριακή στα δύσβατα μονοπάτια του Πηλίου για χάρη του αγώνα βουνού «Ultra Pelion Trail».

Ανάμεσα στους 300 συμμετέχοντες ήταν και εκ των προέδρων μαζί με τον αδερφό του Γιώργο, της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Πειραιώς, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο οποίος έτρεξε το βράδυ του Σαββάτου στον αγώνα των 80 χιλιομέτρων, καταλαμβάνοντας την 88η θέση, απολαμβάνοντας τον τερματισμό με μια σαμπάνια!

Ο ίδιος έδειξε να χαίρεται ιδιαίτερα τη συμμετοχή του σε έναν δύσκολο αγώνα βουνού, αναρτώντας και στο λογαριασμό του στο facebook τη φωτογραφία με τη σαμπάνια, στην λεζάντα της οποίας έγραψε χαριτολογώντας πως την είχε παραγγείλει στο χωριό Ανήλιο και μετά τα 60 χιλιόμετρα της εξουθενωτικής διαδρομής.

Για την ιστορία τερμάτισε τον αγώνα μετά από 19 ώρες και 35 λεπτά, ενώ την πρωτιά στον αγώνα πήρε ο μετρ του είδους, ο Γάλλος, Αντουάν Γκιγιόν μετά από 9 ώρες 4 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα!

Με τον Βολιώτη διοργανωτή του αγώνα Κώστα Τσαντό

Παρέα με τη σαμπάνια του… νικητή μετά από 19 και πλέον ώρες

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου