ΣΤΙΒΟΣ

Αναγνωστοπούλου: «Καιρός να βγουν οι μεγάλες επιδόσεις»

αναγνωστοπούλου-καιρός-να-βγουν-οι-μ-790595

Ετοιμη να πραγματοποιήσει μεγάλες βολές μέσα στο 2021, προκειμένου να «κυνηγήσει» το όριο πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, δηλώνει η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου.

Η πρωταθλήτρια της δισκοβολίας με καταγωγή από τον Βόλο, η οποία έχει ατομικό ρεκόρ 61,53 μέτρα από το 2017, τονίζει ότι «είναι καιρός να βγουν οι μεγάλες επιδόσεις», για να διεκδικήσει την δεύτερη παρουσία της σε Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά από αυτή στο Ρίο ντε Τζανέιρο το 2016, αλλά και μια καλή παρουσία στο κορυφαίο αθλητικό «ραντεβού» της νέας χρονιάς.

«Στόχος είναι να κάνω ατομικό ρεκόρ και να κυνηγήσω και το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, το οποίο είναι 63,50 μέτρα. Είναι καιρός να βγουν οι μεγάλες επιδόσεις. Στοχεύω ψηλά για να έρθει το καλύτερο δυνατό. Η προπόνηση πάει πολύ καλά μέχρι τώρα με τον κ. Χρήστο (σ.σ. Παπαδόπουλο), ξέρει το δίσκο όσο λίγοι και με έχει βοηθήσει πολύ. Κάνω σταθερά διπλές προπονήσεις, δίχως το άγχος της δουλειάς, κάτι που έχει να συμβεί από το 2016» είπε η έμπειρη αθλήτρια και συνέχισε: «Πραγματοποιήσαμε προετοιμασία στην Κύπρο, ωστόσο φαίνεται πως δεν θα προχωρήσουμε με το ταξίδι στη Νότιο Αφρική, καθώς προκύπτουν πολλές δυσκολίες σε σχέση με την πανδημία. Ίσως πάμε πάλι στην Κύπρο, προκειμένου να μπορούμε να δουλέψουμε στις βολές. Στην πρώτη προετοιμασία βγάλαμε μεγάλο όγκο στο κομμάτι των βολών, κάτι που δυσκολευόμαστε να κάνουμε στο ΟΑΚΑ. Δυστυχώς στο Ολυμπιακό στάδιο είναι επικίνδυνα, περνάει κόσμος, ειδικά το Σάββατο είναι κόλαση. Καθημερινές είναι πιο ήσυχα. Έχουμε θέμα με το συγκεκριμένο ζήτημα και γι’ αυτό σκεφτόμαστε μήπως κάποια στιγμή ξανά φύγουμε ή εναλλακτικά επιλέξουμε για κάποιες προπονήσεις και τις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά».

Στα σχέδια της αθλήτριας του Χρήστου Παπαδόπουλου για τη νέα χρονιά βρίσκεται και το Ευρωπαϊκό Κύπελλο ρίψεων, το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην Λεϊρία της Πορτογαλίας τον ερχόμενο Μάρτιο: «Σίγουρα θέλω να είμαι παρούσα στη Λεϊρία, ωστόσο, αν γίνει και το Χειμερινό ρίψεων στη χώρα μας, θα συμμετάσχω και εκεί. Σε κάθε περίπτωση είναι νωρίς ακόμη να μιλάμε για τους αγώνες, αφού δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα» υπογράμμισε η Αναγνωστοπούλου, ευχόμενη πρωτίστως υγεία και ο νέος χρόνος να φέρει στον κόσμο αυτό που πραγματικά επιθυμεί.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου