ΕΛΛΑΔΑ

Στο διεθνές μίτινγκ του Λιντς ο Φιλιππίδης

στο-διεθνές-μίτινγκ-του-λιντς-ο-φιλιππ-385864

Σε μίτινγκ του εξωτερικού θα μετάσχουν αυτή την εβδομάδα πέντε Έλληνες αθλητές. Η αρχή θα γίνει την Πέμπτη (2/2) με τον Κώστα Φιλιππίδη (ΓΣ Βόλου).

Ο κορυφαίος Έλληνας επικοντιστής, ο οποίος έχει ισοφαρίσει ήδη δύο φορές το πανελλήνιο ρεκόρ στον κλειστό στίβο με άλμα στα 5.72μ, θα πάρει μέρος στο διεθνές μίτινγκ του Λιντς, στον 4ο αγώνα του στη σεζόν του κλειστού.

Εν τω μεταξύ, αύριο αναχωρεί για τη Βοστώνη η Αθηνά Κοΐνη (ΓΕΑ Τρικάλων), προκειμένου να συμμετάσχει στο μίτινγκ κλειστού στίβου που θα διεξαχθεί στις 4 Φεβρουαρίου.

Η νεαρή δρομέας, η οποία παραμένει στην Αιθιοπία για προετοιμασία, θα αναχωρήσει για τις ΗΠΑ μαζί με την παγκόσμια πρωταθλήτρια, Μεσερέτ Ντεφάρ.

Η 20χρονη αθλήτρια θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή αν θα τρέξει στα 1.500μ ή τα 3.000μ.

Από τη Μόσχα και το «Ρωσικό Χειμώνα» θα ξεκινήσει την Κυριακή (5/2) τη χρονιά ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο μήκος, Λούης Τσάτουμας (Μεσσηνιακός).

Αυτός θα είναι ο πρώτος από μια σειρά αγώνων που θα κάνει ο 30χρονος στη διάρκεια του κλειστού στίβου.

Μια ημέρα νωρίτερα, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, ο Δημήτρης Τσιάμης (Ολυμπιακός – τριπλούν) θα κάνει στο Παρίσι τον πρώτο αγώνα του μετά από αρκετούς μήνες, λόγω τραυματισμού, και την ίδια ημέρα ο Δημήτρης Διαμαντάρας (ΓΣ Κηφισιάς – μήκος) θα πάρει μέρος σε μίτινγκ στο Βουκουρέστι.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου