ΣΤΙΒΟΣ

«Μπράβο» σε Γκαρά και Βλαχάβα

μπράβο-σε-γκαρά-και-βλαχάβα-756615

Θριαμβευτής επέστρεψε από τα Γιάννενα ο 18χρονος αθλητής στίβου της Νίκης Βόλου, Χρήστος Γκαράς, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 400μ με εμπόδια. Οι κυανόλευκοι συνεχάρησαν τον αθλητή τους, όπως και τον προπονητή Απόστολο Βλαχάβα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Γκαράς πήγε στα Γιάννενα με ρεκόρ 57.86 και τερμάτισε σε 55.22.

Σε ανακοίνωση τους αναφέρουν: «Με ένα χρυσό μετάλλιο και δύο θέσεις στην 8άδα, επέστρεψε η αποστολή του τμήματος στίβου του Γ.Σ.Β. Η ΝΙΚΗ από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 που διεξήχθη στα Ιωάννινα, στο Εθνικό Στάδιο «Ζωσιμάδες» το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Αυγούστου.

Ο αθλητής Χρήστος Γκαράς, σε μία συγκλονιστική κούρσα που «έκοψε την ανάσα» όλων όσων παρακολουθούσαν, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και την 1η θέση στα 400μ με εμπόδια, πετυχαίνοντας παράλληλα κι ατομικό ρεκόρ.

Εξαιρετικές ήταν οι εμφανίσεις του Σταμάτη Ασημακόπουλου που κατέκτησε την 6η θέση στο τριπλούν και της Κατερίνας Κόκκαλη που κατέκτησε την 7η θέση στο τριπλούν. Την αποστολή, συνόδευσαν ο έφορος του τμήματος Γιώργος Τάκης και ο προπονητής Αποστόλης Βλαχάβας.

Σε δηλώσεις του, ο έφορος του τμήματος Γιώργος Τάκης, τόνισε μεταξύ άλλων ότι: «Ο Χρήστος ήταν συγκλονιστικός και ιδιαίτερα στα τελευταία 50μ. όπου κρίθηκε η πρώτη θέση. Εδωσε τον καλύτερό του εαυτό κι έδειξε το μεγαλείο της ψυχής του. Τίποτα δεν γίνεται στην τύχη. Όλα οργανώνονται και προγραμματίζονται τόσο εντός όσο κι εκτός γηπέδου. Ο Χρήστος συγκαταλέγεται στους κορυφαίους αθλητές μετ’ εμποδίων στην Ελλάδα και η κλήση του στην Εθνική δε θα αργήσει.

Ενα μεγάλο μπράβο στον προπονητή του, Αποστόλη Βλαχάβα. Ηταν συγκινητικά τα συγχαρητήρια που εισπράξαμε όλοι για τον Χρήστο Γκαρά και τον Αποστόλη Βλαχάβα στα Γιάννενα.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στην Κατερίνα Κόκκαλη και στον Σταμάτη Ασημακόπουλο που βρέθηκαν στην 8άδα των τελικών του τριπλούν συναγωνιζόμενοι μεγάλους αθλητές κι αθλήτριες του αγωνίσματος.

Η φετινή ιδιαίτερη χρονιά, ολοκληρώνεται για τον στίβο της Νίκης Βόλου, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με θετικό πρόσημο, θέτοντας τις βάσεις για μία ακόμη πιο «δυνατή» αγωνιστικά χρονιά, και με πιο υψηλούς στόχους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου