ΣΤΙΒΟΣ

Αγώνας Virtual SNF Run στο Βόλο

αγώνας-virtual-snf-run-στο-βόλο-21022

Σε μια νέα μορφή «αγώνα», προσαρμοσμένου στις νέες συνθήκες έτρεξαν δρομείς του Βόλου το Σάββατο 20 Ιουνίου στις Αλυκές. Ο ΣΔΥ Βόλου – Κένταυρος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, να τρέξουμε όπου κι αν βρισκόμαστε, για να ενισχύσουμε οικονομικά τα νοσοκομεία σε όλη τη χώρα!

Με την ηλεκτρονική εγγραφή στον αγώνα Virtual SNF Run ο καθένας μπορούσε να επιλέξει μέσα από τη λίστα 91 νοσοκομείων της χώρας και να κάνει δωρεά το ποσό που επιθυμούσε στο νοσοκομείο της περιοχής του. Με την επιπλέον συνεισφορά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα τριπλασιαστεί και θα δοθεί στα νοσοκομεία, μεγαλώνοντας το δώρο που όλοι οι δρομείς θα έχουν προσφέρει. Στη συνέχεια τρέχοντας ή περπατώντας μια απόσταση 5 χιλιομέτρων τουλάχιστον, ο καθένας κατέγραψε την επίδοσή του ηλεκτρονικά και την ανέβασε στην εφαρμογή του αγώνα ώστε να συμπεριληφθεί στα αποτελέσματα του αγώνα, τα οποία ελάχιστη σημασία έχουν.

Οι Βολιώτες δρομείς λοιπόν που κάλυψαν τη διαδρομή 5 χλμ. Αλυκές-Άγιος Στέφανος και επιστροφή και προσέφεραν από κοινού στη στήριξη του Νοσοκομείου Βόλου είναι:

Αγγελής Ευθύμης

Αλεξίου Θανάσης

Βασιλειάδης Σταύρος

Γάκης Δημήτρης

Καψάλας Γιώργος

Καψιώτης Απόστολος

Κονταράτος Θάνος

Κούντρια Φιλιππία

Κουσκουρίδας Σωτήρης

Κράβαρης Σάκης

Κυριαζής Κώστας

Κώστας Γιώργος

Κωτούλα Ελένη

Κούφιος Τάσος

Μανώλη Σοφία

Μουλά Νίκη

Μοσχονησιώτη Εύη

Παπαδόπουλος Θανάσης

Παπαθεοδοσίου Ιωάννα

Παπαϊωάννου Γιώργος

Παρασκευόπουλος Πέτρος

Putz Catherine

Ρούσσα Κωνσταντίνα

Ρούσσα Μαρία

Σακαβάρα Χρυσούλα

Σιδηρόπουλος Νίκος

Σκορδά Κωνσταντία

Συλλόγιστος Γιάννης

Τζώρτζης Βαγγέλης

Φωτόπουλος Απόστολος

Φώτογλου Αλέκος

Χύτας Στέργιος

Ψαροπούλου Έφη

Ευχαριστούμε το ΚΕΠ Υγείας Ρήγα Φεραίου για τη στήριξη. Επίσης ευχαριστούμε τον Βασίλη Ηλιόπουλο, της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Βόλου, για τη βοήθειά του. Συγχαρητήρια σε όλους για την συμμετοχή τους σε έναν εικονικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου