ΣΤΙΒΟΣ

Από σήμερα πάλι αθλητική δραστηριότητα

από-σήμερα-πάλι-αθλητική-δραστηριότη-63860

Με δελτίο καταγραφής και συγκεκριμένες ώρες η χρήση των ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Βόλου

Από σήμερα Τρίτη 26 Μαΐου οι πολίτες του Δήμου Βόλου θα μπορούν να κάνουν και πάλι χρήση των οργανωμένων ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων, όπως ανακοίνωσε ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ. Σύμφωνα με τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, οι αθλούμενοι πολίτες θα πρέπει να συμπληρώνουν και να επιδεικνύουν το δελτίο καταγραφής αθλούμενου για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα.

Το δελτίο καταγραφής θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να το προμηθεύονται στις εγκαταστάσεις, όπου επιθυμούν να αθληθούν, στην Δ/νση Αθλητισμού (Καραμπατζάκη-Αναπαύσεως –Μεταξουργείο) και στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://gga.gov.gr/images/Deltio_Katagrafis_V3.pdf.

Σύμφωνα με τον ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού τονίζει ότι το σταδιακό άνοιγμα των αθλητικών εγκαταστάσεων συνεχίζεται, με νέους κανόνες και νέες συνήθειες: Με καταγραφή εισερχομένων-εξερχομένων στην εγκατάσταση, με περιορισμούς στη χωρητικότητα της εγκατάστασης για να τηρούνται οι αποστάσεις και ενδεχομένως με περιορισμούς στον χρόνο χρήσης ή με τηλεφωνική επικοινωνία και ραντεβού.

Σκοπός αυτής της σταδιακής μετάβασης στις νέες συνθήκες είναι να ξαναρχίσουν σιγά-σιγά οι πολίτες να αθλούνται και στις οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις με ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

Ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ αναφέρει ότι: «Συγκεκριμένα, οι πολίτες θα μπορούν να αθληθούν στο Στάδιο του ΕΑΚ, σύμφωνα με τον προγραμματισμό λειτουργίας, από την Τρίτη 26/5 έως την Παρασκευή 29/5 μόνο κατά τις πρωινές ώρες 07.30-13.00. Για την ερχόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί το νέο πρόγραμμα. Στο Αθλητικό Κέντρο Νεότητας και Αθλητισμού και παρόμοιες εγκαταστάσεις, οι πολίτες μπορούν να κάνουν χρήση του περιμετρικού διαδρόμου και των γηπέδων τένις (μετά από τηλεφωνική κράτηση) και των υπαίθριων οργάνων με ατομική ευθύνη. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να επιδεικνύεται το δελτίο καταγραφής αθλουμένου και το έγγραφο ταυτοπροσωπίας στον υπεύθυνο υπάλληλο της εγκατάστασης».

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Δ/νση Αθλητισμού, τηλ. 2421071770.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου