ΣΤΙΒΟΣ

Βράβευση της Νίκης Βόλου από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας

βράβευση-της-νίκης-βόλου-από-την-εασ-σε-205154

Χθες Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στην Εθνική Πινακοθήκη Λάρισας έγιναν οι βραβεύσεις των καλύτερων αθλητών, αθλητριών και προπονητών από την Ένωση Αθλητικών Σωματείων Σ.Ε.Γ.Α.Σ Θεσσαλίας. Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν και οι Θεσσαλοί Ολυμπιονίκες Φανή Χαλκιά και Λάμπρος Παπακώστας. Από την Νίκη Βόλου τιμήθηκαν η αθλήτρια του συλλόγου Ανδρομάχη Βελέντζα που κατέκτησε τη 3η θέση στα 80μ με εμπόδια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 και ο προπονητής της Απόστολος Βλαχάβας .

Στη εκδήλωση παρέστησαν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” και Γεν Γραμματέας της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας Στέργιος Φάτσης και το πρώην μέλος της ΔΕ του τμήματος Στίβου και πατέρας της αθλήτριας Χρόνης Βελέντζας.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Φάτσης αναφέρθηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ23 που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου τον ερχόμενο Ιούνιο τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «Με μεγάλη χαρά δεχθήκαμε τη πρόκληση για τη διεξαγωγή του 1ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κλασσικού αθλητισμού στη πόλη του Βόλου. Είμαστε έτοιμοι να αποδείξουμε ότι μπορούμε να διοργανώσουμε το καλύτερο πρωτάθλημα κατά ομολογία στο πιο σύγχρονο στάδιο της Ελλάδας, το Πανθεσσαλικό, με τα πιο σύγχρονα όργανα όπως εξοπλίστηκε με πρωτοβουλία του προέδρου της Ομοσπονδίας κ. Παναγόπουλου, του Περιφερειάρχη κ. Αγοραστού και του Δήμου Βόλου. Ο συνδυασμός των παραπάνω με τη τεχνογνωσία που διαθέτει η όμορφη πόλη του Βόλου στη διοργάνωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων εγγυάται την επιτυχία».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου