31 χρόνια κλείνει ο ΣΔΥΒ και το γιορτάζει την Κυριακή

Τελευταία ενημέρωση: 2020-01-29, 19:38:24
31 χρόνια κλείνει ο ΣΔΥΒ και το γιορτάζει την Κυριακή

Στον 31ο χρόνο της ιστορίας του μπαίνει ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου και την ερχόμενη Κυριακή 2 Φεβρουαρίου θα γιορτάσει δεόντως με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο κέντρο «Ελλάδας Εικόνες».

Με χαρά τα 323 μέλη του ΣΔΥΒ βλέπουν την καθημερινή προσπάθεια και τον ιδρώτα χρόνων και δεκαετιών να ανταμείβονται από την απήχηση που γνωρίζουν στην κοινωνία το τρέξιμο και ο ίδιος ο Σύλλογος, καθώς διαρκώς νέα άτομα κάνουν τον αθλητισμό τρόπο ζωής και κάθε χρόνο έρχονται στον Βόλο χιλιάδες επισκέπτες για τις διοργανώσεις και συνδιοργανώσεις του Συλλόγου.

Η προσφορά με ποικίλους τρόπους στη φιλανθρωπική δράση και στα ιδρύματα της πόλης αποτελεί το επιστέγασμα των προσπαθειών.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί η πληθώρα των δράσεων σε όλο το 2020 συμπεριλαμβανόμενης και πενθήμερης εκδρομής που θα ανακοινωθεί για το εξωτερικό.

Θα τιμηθούν με βραβείο - έκπληξη μέλη του ΣΔΥΒ για τις επιτυχίες το 2019, επίσης μέλη για την προσφορά στον αθλητισμό και στον Σύλλογο σε βάθος χρόνων.

Ο ΣΔΥΒ, ως Σύλλογος λαϊκού μαζικού αθλητισμού, που έχει ως τελευταίο ζητούμενο τις διακρίσεις και ως πρώτο μέλημα τη διαχρονικότητα ανεξαρτήτως επιδόσεων, θα τιμήσει επίσης στις βραβεύσεις δρομείς του που τερματίζουν σε «αργούς», πάντα εντός εισαγωγικών, χρόνους και θέσεις και συνεχίζουν πάντα με επιμονή το άθλημα που τόσο αγαπούν.

Ξεχωριστή στιγμή θα αποτελέσει η βράβευση όλων των παιδιών των δρομέων - μελών του Συλλόγου που ήδη έχουν τρέξει στους πρώτους τους παιδικούς αγώνες και θα αποτελέσουν τις επόμενες δεκαετίες το νέο αίμα ως συνεχιστές του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου.

Η γιορτή θα ξεκινήσει στις 13.00, ενώ στις 12.00 θα προηγηθεί γενική συνέλευση. Τιμή κάρτας, με φαγητό και απεριόριστο κρασί, 12 ευρώ. Τονίζεται ότι οι κάρτες διατίθενται στο κατάστημα Aspirina, είναι 230 τον αριθμό, όση και η χωρητικότητα του καταστήματος και λόγω της πολύ μεγάλης ζήτησης που υπάρχει, αναμένεται να εξαντληθούν και να μην υπάρχουν διαθέσιμες την ημέρα της εκδήλωσης.

Γι’ αυτό τα μέλη, φίλοι και συνοδοί καλούνται να προμηθευτούν τις κάρτες έγκαιρα. Τα μέλη θα πληρώνουν επίσης την ετήσια συνδρομή 5 ευρώ, από την οποία βέβαια εξαιρούνται οι συνοδοί, συγγενείς και φίλοι.

Σε Ολυμπο και Λουτρά Πόζαρ

Στον χειμερινό ορεινό αγώνα 26 χιλιομέτρων στον Ολυμπο 4ος Rogkas 2020 με συνολική υψομετρική ανάβαση 1.900 μέτρων αγωνίστηκαν 270 σκληροτράχηλοι δρομείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ανάμεσά τους και 6 μέλη του ΣΔΥ Βόλου.

Ο Rogkas είναι διοργάνωση ιδιαίτερα απαιτητική, που γίνεται κάθε χρόνο στην καρδιά του χειμώνα και διεξάγεται κανονικά ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες και το άφθονο χιόνι που υπάρχει στη διαδρομή.

51ος τερμάτισε ο Απόστολος Μπαρμπούλης με χρόνο 4.01.27. Ακολούθησαν 80ός ο Κώστας Τσουράπας με 4.16.18, 117ος ο Χαράλαμπος Δοδοντζίδης 4.32.04, 122ος ο Κώστας Πολίτης 4.33.08, 133ος ο Θωμάς Μαλιαχόβας 4.37.00, 20ή στην κατάταξη γυναικών η Μαρία Μακροθανάση 5.38.30.

Το θαυμάσιας ομορφιάς τοπίο με καταρράκτες, σπήλαια, φαράγγια, μονοπάτια και ιαματικά ζεστά νερά των 37ο C απόλαυσαν περισσότεροι από 500 δρομείς που έτρεξαν στους 7ους ιαματικούς αγώνες Λουτρών Λουτρακίου Πόζαρ Αλμωπίας.

Εγιναν 3 αγώνες όλων των αποστάσεων, 21, 11 και 6 χιλιομέτρων και ο ΣΔΥ Βόλου ήταν και φέτος εκεί με 4 δρομείς του που συμμετείχαν σε όλες τις διαδρομές. Ο Αμβρόσιος Δημητριάδης αναδείχθηκε μεγάλος νικητής του αγώνα των 6 χιλιομέτρων με χρόνο 26:35, κατά τριάμισι λεπτά γρηγορότερος από τον αθλητή που ακολούθησε. Ενατος στα 11 χιλιόμετρα τερμάτισε ο Χρήστος Χασάπης με 56:02 και 9η στις γυναίκες η Αρτεμις Λιόλιου με 1:11:46. Στη μεγάλη απόσταση η Βάσω Τασιώνη ήταν 16η στις γυναίκες με χρόνο 2:46:23.

Κοινωνική δράση του Συλλόγου

Ο ΣΔΥ Βόλου συνεχίζει την κοινωνική προσφορά με νέα πρωτοβουλία, που αφορά στη συγκέντρωση ρούχων που θα δοθούν σε όσους τα χρειάζονται. Ολα τα μέλη και όχι μόνο μπορούν να συγκεντρώσουν και να δώσουν τα ρούχα που δεν χρειάζονται, αθλητικά και μη, καθώς και t - shirts που παίρνουν σε αγώνες και δεν χρησιμοποιούν, μπουφάν κ.ά. Προϋπόθεση, να είναι σε άριστη κατάσταση, καθαρά και πλυμένα. Τα ρούχα θα συγκεντρώσει δρομέας μέλος του ΣΔΥ Βόλου σε χώρο που διαθέτει στην οδό Ογλ με Μαγνήτων αύριο Πέμπτη 30 Ιανουαρίου ώρες 16.00 ώς 17.00 και την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου ίδιες ώρες. Για όσους μένουν εκτός Βόλου, ρούχα θα συγκεντρώνονται επίσης και κατά τη διάρκεια της κοπής πίτας του ΣΔΥ Βόλου την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στο κέντρο «Ελλάδας Εικόνες». Ολα τα ρούχα θα συσκευαστούν και θα δοθούν σε ιδρύματα για τα οποία θα υπάρξει νέα ανακοίνωση. 

Εγγραφές γίνονται από τον ΣΔΥΒ για τις εξής 4 προσεχείς διοργανώσεις για τις οποίες θα γίνει σε όλες εκδρομή με λεωφορείο. Στο επόμενο διάστημα θα ανοίξουν οι εγγραφές για πολλούς ακόμη αγώνες της άνοιξης και όχι μόνο.

4ο Gentiki trail 20 χλμ. και 3ο Gentikaki trail 5 χλμ. Λάρισα. 16 Φεβρουαρίου. Ποσό συμμετοχής 12 και 7 ευρώ αντίστοιχα.

Katerini Run 2020 ημιμαραθώνιος και 5 χλμ. 8 Μαρτίου. Ποσό συμμετοχής 10 και 3 ευρώ αντίστοιχα.

12ος ημιμαραθώνιος δρόμος Καλαμπάκα -Τρίκαλα και αγώνας 5 χλμ. 15 Μαρτίου. Ποσό συμμετοχής 12 ευρώ για κάθε αγώνα. Παιδικός αγώνας δωρεάν.

5ος ημιμαραθώνιος Σπερχειού «Αθανάσιος Ακρίδας». 22 Μαρτίου, αγώνες 21,1 χλμ. (10 ευρώ), 5 χλμ. (10 ευρώ), 7,8 χλμ. περιπατητική διαδρομή (δωρεάν).

Ο 6ος ημιμαραθώνιος Βόλου θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου με παράλληλους αγώνες εκτός από τη μεγάλη απόσταση, το 27ο I Love Volos Run 5.1 χλμ. και τον παιδικό αγώνα 500 μ. Ποσό συμμετοχής 10 ευρώ, ο παιδικός αγώνας βέβαια δωρεάν. Το Ορφανοτροφείο Βόλου είναι το ίδρυμα που θα στηρίξουν φέτος ο ΣΔΥ Βόλου και ο ημιμαραθώνιος Βόλου, με εγγυημένο ελάχιστο ποσό, που θα δοθεί από τις συμμετοχές των αθλητών, 2.000 ευρώ.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
3
=