ΣΤΙΒΟΣ

Ο Βόλος έτρεξε για τη «Φλόγα» (photos)

ο-βόλος-έτρεξε-για-τη-φλόγα-photos-349164

Χιλιάδες κόσμου συνέρευσε χθες το πρωί στην παραλία του Βόλου, προκειμένου για 7η συνεχόμενη χρονιά να ανάψουν την Φλόγα, προσφέροντας ελάχιστο από τον χρόνο τους, αλλά μεγάλο μέρος της αγάπης τους για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Στη μεγαλύτερη φιλανθρωπική διοργάνωση με σύνθημα «Τρέχω για την ΦΛΟΓΑ» πλήθος κόσμου έδωσε το παρών, τρέχοντας συμβολικά τη διαδρομή των δύο χιλιομέτρων κατά μήκος της παραλίας του Βόλου.

Μαμάδες και μπαμπάδες με τα μωρά τους στα καροτσάκια, αθλητές, μέλη αθλητικών συλλόγων, παιδιά, γονείς, άνθρωποι τρίτης ηλικίας, ΑμεΑ, όλοι μαζί μια παρέα έδωσαν βροντερό παρών για 7η σερί χρονιά, βροντοφωνάζοντας το σύνθημα νίκης κατά του παιδικού καρκίνου γιατί… «Η αγάπη μας είναι δύναμη για τον αγώνα παιδιών με καρκίνο».

Στη ξεχωριστή δρομική βόλτα στην παραλία του Βόλου με σύνθημα «τρέχουμε για τη ΦΛΟΓΑ», συνέβαλλαν ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Καρκίνο «ΦΛΟΓΑ», η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου μαζί με την εθελοντική προσφορά της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας.

Η πρόεδρος του Συλλόγου «Φλόγα» στη Μαγνησία Ντίνα Τριανταφύλλου δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Είναι ένα έργο πάντα ανοδικό και σκληρό. Το μήνυμα αλλά και η οικονομική στήριξη είναι πολύ δυνατή και σας ευχαριστούμε όλους που το πλαισιώνετε και δημοσιογραφικά και ηθικά και οικονομικά. Πριν φτάσουμε σήμερα εδώ είχαμε 1.500 συμμετοχές, ενώ και σήμερα(σ.σ. χθες) αρκετός ήταν ο κόσμος που δήλωσε συμμετοχή ακόμη και την τελευταία στιγμή».

Στον χώρο της έναρξης του αγώνα υπήρχε ειδικό σταντ όπου και γίνονταν ενημέρωση για την δωρεά μυελού των οστών, ενώ την δρομική βόλτα πλαισίωσαν με τη μουσική τους οι Καρακατού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου