ΣΤΙΒΟΣ

Ατομικό ρεκόρ η Αναγνωστοπούλου για το 2019

ατομικό-ρεκόρ-η-αναγνωστοπούλου-για-τ-351925

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου στον προκριματικό της δισκοβολίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια που έχει καταγωγή από τα Φάρσαλα, αλλά διαμένει συχνά στον Βόλο με την οικογένειά της, κατέλαβε την 8η θέση στο πρώτο γκρουπ με βολή στα 59,91 μ. στην τρίτη της προσπάθεια. Η αθλήτρια του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου ξεκίνησε τον αγώνα της στα 56,43μ. συνέχισε στα 58,33μ. και στην τρίτη της βολή πέτυχε το 59,91μ., για να βελτιώσει το 59,02μ., που ήταν το φετινό της ρεκόρ. Η Αναγνωστοπούλου πήρε την πρόκριση για την διοργάνωση κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, παρόλα αυτά κατάφερε να σταθεί με αξιοπρέπεια. Η αθλήτριά μας κατέλαβε την 15η θέση στο σύνολο, η πρόκριση στο τελικό έκλεισε στα 62,25μ., ενώ το όριο των 63,00 μ. έπιασαν επτά αθλήτριες.

Η ίδια μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ σημείωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένη και ευγνώμων που έζησα ακόμη μια τέτοια εμπειρία. Ενιωθα καλά, κυνήγησα τον αγώνα μέχρι τέλος. Ηθελα να κάνω την υπέρβαση. Είμαι 15η στον κόσμο, με καλύτερη φετινή επίδοση 59.91μ. Είναι η καλύτερή μου παρουσία σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Προχωράμε βήμα-βήμα. Η χρονιά δεν τελειώνει εδώ, συνεχίζουμε για το Παγκόσμιο Ενόπλων που θα γίνει στη Κίνα 18 με 27 Οκτώβρη».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου