55 βαθμούς συγκέντρωσε στην Καβάλα ο Ατλας

Τελευταία ενημέρωση: 2019-07-17, 17:16:06
55 βαθμούς συγκέντρωσε στην Καβάλα ο Ατλας

H αθλητική ακαδημία Ατλας συμμετείχε στο πανελλήνιο στίβου παμπαίδων - παγκορασίδων που έγινε στην Καβάλα και σε ανακοίνωση του συλλόγου τονίζεται:

«Νέα μεγάλη επιτυχία για την αθλητική ακαδημία Ατλας Βόλου. Συγκεκριμένα στο πρόσφατο πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων - παγκορασίδων, που έγινε στην πόλη της Καβάλας, συγκέντρωσε 48 βαθμούς στην κατηγορία των παμπαίδων καταλαμβάνοντας την 8η θέση απ’ όλα τα σωματεία. Συγκεντρώνοντας 55 βαθμούς συνολικά τερμάτισε για άλλη μια φορά στην 1η θέση των σωματείων της Μαγνησίας

Συγκεκριμένα:

Ο Δημήτρης Μπατσκίνης κατέλαβε την 4η θέση στο αγώνισμα του εξάθλου με 3.995 βαθμούς, σημειώνοντας νέο ατομικό ρεκόρ αλλά και ρεκόρ συλλόγου.

Ο Πανταζής Δαλόπουλος, στο ίδιο αγώνισμα, πήρε την 5η θέση με 3.699 βαθμούς, κάνοντας κι αυτός νέο ατομικό ρεκόρ.

Ο Γιώργος Μουτσινάς αγωνίστηκε αρχικά στο άλμα τριπλούν και με επίδοση 12,49 μ. στον τελικό του αγωνίσματος πήρε την 5η θέση, κάνοντας ατομικό ρεκόρ, αλλά και ρεκόρ συλλόγου για την κατηγορία του. Ο ίδιος αθλητής την επόμενη μέρα αγωνίστηκε και στον τελικό του άλματος σε μήκος, που με επίδοση 6,07 μ. πήρε την 6η θέση. Στον πρωινό προκριματικό σημείωσε επίδοση 6,17 μ., που αποτελεί ατομικό του ρεκόρ, αλλά και ρεκόρ συλλόγου όλων των κατηγοριών.

Ο Γιώργος Γκαγιάννης στο επίπονο αγώνισμα του εξάθλου κατέλαβε την 9η θέση με επίδοση 3.087 βαθμούς, που είναι και γι αυτόν νέο ατομικό ρεκόρ. Ο αθλητής είναι 1η χρονιά στην κατηγορία.

Η Ελένη Βιδούρη αγωνιζόμενη στο πολύ δύσκολο αγώνισμα του πεντάθλου με επίδοση 3.093 βαθμούς σημείωσε πολύ μεγάλο ατομικό ρεκόρ και κατέλαβε την 11η θέση. Η αθλήτρια είναι μόλις 1η χρονιά στην κατηγορία.

Τέλος, η μικρούλα μας Στεφανία Παραγιούτσικου αγωνιζόμενη σε μεγαλύτερη κατηγορία απ’ αυτή που ανήκει, σημείωσε στο άλμα σε μήκος επίδοση 4,84 μ. και έχασε την ευκαιρία να αγωνιστεί στον τελικό του αγωνίσματος για μόλις 4 εκατοστά… Η επίδοση αυτή είναι ατομικό ρεκόρ για την αθλήτριά μας αλλά και ρεκόρ συλλόγου στην κατηγορία των παγκορασίδων!

Το γεγονός πως όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν, σημείωσαν ατομικά ρεκόρ, στον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς, είναι ένα φαινόμενο πραγματικά πολύ σπάνιο για το άθλημα του στίβου. Δείχνει περίτρανα πως τα παιδιά μας διακατέχονται από μεγάλο πάθος και θέληση για διάκριση, όταν αγωνίζονται, αλλά παράλληλα δείχνει και τον άρτιο τρόπο με τον οποίο τα προετοιμάζουν οι πολύ καλά καταρτισμένοι προπονητές της ακαδημίας μας. Τα καλύτερα έρχονται».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
7
=