Πρώτος ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου

Τελευταία ενημέρωση: 2019-06-27, 19:07:32
Πρώτος ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου

Στην ενόργανη γυμναστική στη Θεσσαλία μετά το πανελλήνιο πρωτάθλημα

 

Στις 8 και 9 Ιουνίου διεξήχθη το πανελλήνιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής στις κατηγορίες παγκορασίδων και παμπαίδων στο κλειστό γυμναστήριο Μίκρας στη Θεσσαλονίκη, όπου διέπρεψε ο ΓΣ Βόλου και σε ανακοίνωση τονίζεται:

«Η ομάδα των παγκορασίδων που την αποτελούσαν οι Σωτηρίου Δήμητρα, Μαρία Σοφία Λιβογιάννη, Μανώλη Γεωργία, Σάρκου Αντιγόνη, Δούσκα Ευαγγελία, Ιγγλέζου Αμαλία, Σιαμέτη Κατερίνα και Καρρά Βαρβάρα αναδείχτηκε πρώτη σε συγκομιδή μεταλλίων από όλους τους συλλόγους της Θεσσαλίας αφού ο αθλητής του Καρανάσιος Βαγγέλης πήρε την πρώτη θέση (χρυσό μετάλλιο) στον πλάγιο ίππο με λαβές την δεύτερη θέση (ασημένιο μετάλλιο) στο δίζυγο και επίσης ασημένιο μετάλλιο στο άλμα ενώ η αθλήτρια Μαρία Σοφία Λιβογιάννη απέσπασε τη δεύτερη θέση (ασημένιο μετάλλιο) στο άλμα.

Επίσης είχαμε και τις εξής διακρίσεις τόσο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα όσο και στα δυο διασυλλογικά πρωταθλήματα που προηγήθηκαν: Βαγγέλης Καρανάσιος εκτός από τα 3 μετάλλια κατέλαβε την τέταρτη θέση στο σύνθετο ατομικό την 5η θέση στο μονόζυγο, την 7η στο έδαφος και την όγδοη στους κρίκους. Μαρία Σοφία Λιβογιάννη εκτός από το μετάλλιο στο άλμα με βαθμολογία 9:400 κατέλαβε και την 4η θέση στο δίζυγο στο διασυλλογικό πρωτάθλημα και την όγδοη θέση στο σύνθετο ατομικό στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Σωτηρίου Δήμητρα: 5η θέση στο άλμα με βαθμολογία: 9:200, 6η θέση στο σύνθετο ατομικό ανάμεσα από 100 αθλήτριες την 7η θέση στο έδαφος και την 8η στη δοκό, Δημακόπουλος Κων/νος την 8η θέση στον ίππο με λαβές.

Αξιόλογη εμφάνιση έκαναν και οι υπόλοιπες πρωτοεμφανιζόμενες αθλήτριες που έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει. Επίσης μια εβδομάδα αργότερα στην πόλη της Θεσσαλονίκης διεξήχθη το διασυλλογικό πρωτάθλημα της μικρότερης ε’ κατηγορίας όπου πήραν μέρος και τα «μωρά» της ενόργανης γυμναστικής με τις εξής αθλήτριες: Ζουμά Χαρά, Τσαντίλη Εμυλία και Μουσουλή Ευαγγελία και τους εξής αθλητές: Σάρκος Οδυσσέας, Σκιαθίτης Γιώργος, Ζέρβας Θεόδωρος, Βεργούλιας Στέφανος και Σταμάτης Ζήσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου είναι ο μοναδικός τοπικός σύλλογος στον Βόλο, που καλλιεργεί τμήμα αγωνιστικό στα αγόρια που έχει και το μονοπώλιο με άριστη εκπροσώπηση και από πλευράς διακρίσεων και μεταλλίων.

Επίσης σε δυο εβδομάδες ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου θα εκπροσωπηθεί και από τον αθλητή του στην κατηγορία των εφήβων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής εφήβων Πανταζή Διαμαντή με πλούσια συγκομιδή μεταλλίων στο ενεργητικό του.

Πρόεδρος του Συλλόγου Χιώτης Αντώνης, έφοροι Αντα Αλεξίου, Καρανάσιος Δημήτριος, Λιβογιάννης Θεοφάνης, Καρανάσιου Δήμητρα, Χιώτη Σταυρούλα και προπονητές Βαγγέλης Βυζιώτης, Βάσω Κορδελά, Νικήτα Αννα και Νίκος Βυζιώτης».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
1
=