Επανεκκίνηση για τους Βολιώτες δρομείς

Τελευταία ενημέρωση: 2019-06-05, 20:46:34
Επανεκκίνηση για τους Βολιώτες δρομείς

Διάλειμμα δύο εβδομάδων πήρε η αγωνιστική δράση σε όλη τη χώρα λόγω των εκλογών, ωστόσο και την Κυριακή που πέρασε δεν έλειψε η συμμετοχή σε αγώνα για δρομέα του ΣΔΥΒ.

Ετσι την 11η θέση πήρε ο Στέργιος Κουσκουρίδας στο 4rd North Olympus Trail Vrontou απόστασης 6 χιλιομέτρων με χρόνο 40’43. Ο αγώνας γίνεται με αφετηρία τους Αγίους Αποστόλους και διασχίζει τα άγρια μονοπάτια του Βορειοανατολικού Ολύμπου στην περιοχή της Βροντούς Πιερίας, αναδεικνύοντας περιοχές που σχεδόν κανένας δεν θα γνώριζε χωρίς αυτή τη διοργάνωση. 189 trail runners έτρεξαν στα 6 χιλιόμετρα και 243 στα 20 χιλιόμετρα.

Μια μέρα πριν, το Σάββατο 1 Ιουνίου έγινε στην Αθήνα η γενική συνέλευση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Μαζικού Λαϊκού Αθλητισμού - Υπερασποστάσεων και τον ΣΔΥ Βόλου εκπροσώπησε ο πρόεδρος του Συλλόγου Κώστας Παλάντζας. Ο ΣΔΥ Βόλου είναι ιδρυτικό μέλος της Ομοσπονδίας, που με το εξαιρετικό της έργο έχει φέρει στον χώρο δεκάδες χιλιάδες κόσμο και έχει κάνει το τρέξιμο την πιο δημοφιλή δραστηριότητα.

Οι αγώνες δρόμου ξαναπαίρνουν μπρος αυτό το Σαββατοκύριακο σε όλη την Ελλάδα και ο ΣΔΥΒ διοργανώνει εκδρομή την Κυριακή στη λίμνη Πλαστήρα για τον αγώνα «1ος Galactico Lakeside Run Original» απόστασης 10 χιλιομέτρων. Οι εγγραφές συνεχίζονται ώς σήμερα, όπως και η κράτηση για το λεωφορείο. Η αναχώρηση ορίστηκε για τις 8.00 το πρωί έξω από το Δημαρχείο Βόλου.

Γυναικεία υπόθεση θα αποτελέσει για τον ΣΔΥΒ το Tinos Running Experience, καθώς στην Τήνο θα αγωνιστούν το Σάββατο 4 αθλήτριες του Συλλόγου, οι Αλεξία Τζήμου, Ρίτσα Ρούστα, Ασπα Μανταλιανού και Μπέσσυ Βελιζιώτη. Την Κυριακή θα τρέξουν στον 2ο Ημιμαραθώνιο Βερδικούσιας οι Γιώργος Καλαντζής, Ζήσης Τσουρέλης, Τόλης Κουτσουμπές και Χριστίνα Χατζηγιαννίδου.

Ακόμη δύο αγώνες, της Σκιάθου και των Ιωαννίνων, προστέθηκαν σε αυτούς που ο ΣΔΥΒ συνεχίζει τις εγγραφές. Οι δηλώσεις γίνονται στο κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160 και όλοι οι αγώνες είναι οι εξής:

1ος Galactico Lakeside Run Original 9 Ιουνίου. Λίμνη Πλαστήρα Καρδίτσας, απόσταση 10 χιλιόμετρα, ποσό συμμετοχής 7 ευρώ (λήξη εγγραφών 5/6). Θα γίνει εκδρομή με λεωφορείο με ποσό 10 ευρώ ανά άτομο.

Alonissos Challenge 16 ΙουνίουΕκδρομή του Συλλόγου Δρομέων Βόλου στην Αλόννησο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Αποστάσεις 30 και 10 χιλιόμετρα (ποσό συμμετοχής 5 ευρώ για κάθε διαδρομή), παιδικός αγώνας δωρεάν. Διαμονή με 15 ευρώ ανά άτομο ανά ημέρα στην πανσιόν Χαρά. Τα εισιτήρια για το πλοίο οφείλει να βγάλει απευθείας κάθε αθλητής, στις ημέρες - ώρες που προτιμά.
1st Stylida City Race Σάββατο 6 Ιουλίου απόγευμα. Αποστάσεις 10 και 3 χιλιόμετρα (ποσό συμμετοχής 10 και 5 ευρώ αντίστοιχα), παιδικός αγώνας δωρεάν. Λήξη εγγραφών 2/7.
8o Skiathos Trail Run 2019. Στα μονοπάτια του Παπαδιαμάντη 22 Σεπτεμβρίου. Ημιμαραθώνιος και 10 χιλιόμετρα (ποσό συμμετοχής 10 ευρώ για κάθε αγώνα), παιδικοί αγώνες δωρεάν. Λήξη εγγραφών 17/9. Θα διοργανωθεί εκδρομή από τον ΣΔΥ Βόλου.

13ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων 21-22 Σεπτεμβρίου. Διήμερη εκδρομή με λεωφορείο. Αποστάσεις 30, 10 και 5 χιλιόμετρα με ποσό συμμετοχής αντίστοιχα 12, 10 και 8 ευρώ.

Μέχρι τις 12 Ιουνίου συνεχίζονται από τον ΣΔΥΒ οι εγγραφές για τον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, που θα γίνει στις 9 και 10 Νοεμβρίου (Σάββατο απόγευμα θα γίνουν τα 10 χλμ. και Κυριακή πρωί ο Μαραθώνιος και τα 5 χλμ.). 

Οι εγγραφές γίνονται στο κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160 και στη σελίδα του Συλλόγου στο facebook δημοσιεύονται οι αναλυτικές πληροφορίες για τον τρόπο εγγραφής και για όλα τα διαδικαστικά θέματα. Κατά την εγγραφή θα πληρώνονται:

α. Το ποσό συμμετοχής που κατόπιν της συμφωνίας με τη διοργάνωση είναι 10 ευρώ ανεξαρτήτως αγώνα (για ενισχυμένο πακέτο 25 ευρώ).

β. Η συνδρομή έτους 2019 στον ΣΔΥ Βόλου εφόσον δεν έχει πληρωθεί ήδη (5 ευρώ).

γ. Η διαμονή για το ξενοδοχείο (Golden Age Athens Hotel, Μιχαλακοπούλου 57) για όλους όσοι επιθυμούν να μείνουν σε αυτό και μέχρι να συμπληρωθούν οι 70 θέσεις (35 δίκλινα) που κρατήθηκαν.

Επίσης θα γίνεται κράτηση για τη μετάβαση με το λεωφορείο (προαιρετικά). Για το λεωφορείο δεν θα κρατείται προκαταβολή. Φέτος θα ναυλωθούν 3 λεωφορεία και μπορούν να ακολουθήσουν και συγγενείς-φίλοι, αρκεί να το δηλώνει ο αθλητής κατά την εγγραφή. Τα μέλη θα υπογράφουν τη σχετική υπεύθυνη δήλωση και θα λαμβάνουν απόδειξη.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
3
=