ΣΤΙΒΟΣ

18/5 ο 5ος λαϊκός αγώνας δρόμου στο δάσος Κουρί

18-5-ο-5ος-λαϊκός-αγώνας-δρόμου-στο-δάσος-κο-532530

Ο Σύλλογος Φίλων Δάσους Κουρί, ο Γυμναστικός Σύλλογος Αλμυρού και ο Δήμος Αλμυρού με την υποστήριξη της Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Μαγνησίας, τους Συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των σχολείων της περιοχής, του φορέα ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Αγωγή και συλλόγων της περιοχής, διοργανώνουν τον 5ο λαϊκό αγώνα δρόμου δάσους Κουρί Αλμυρού. Θα διεξαχθούν αγώνες δρόμου αποστάσεων 10χλμ και 5χλμ. Ακόμη αγώνες 1000μ και 500 μέτρων για παιδιά και 500 μέτρων για άτομα με αναπηρία. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο δάσος Κουρί Αλμυρού το Σάββατο 18 Μαΐου. Η εκκίνηση θα δοθεί 17:30 για τους παιδικούς αγώνες και αγώνες ΑΜΕΑ, ενώ στις 18:00 θα ξεκινήσουν οι αγώνες 10 και 5 χιλιομέτρων.

Πρωταρχικός σκοπός του αγώνα είναι όλοι οι συμμετέχοντες να απολαύσουν τη φύση και το τρέξιμο στο πανέμορφο δάσος, αφήνοντας εκτός προτεραιότητας τους αγωνιστικούς στόχους. Προϋπόθεση για να συμμετέχουν στον αγώνα να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από γιατρό και τρέχουν με δική τους ευθύνη. Όσοι συμμετέχοντες επιθυμούν μπορούν να φέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας για τη Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού και των Σπιτιών Γαλήνης της επαρχίας Αλμυρού.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια (ξύλινα). Η συμμετοχή στον αγώνα είναι δωρεάν. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.dasoskourialm.blogspot.com που έχει αναρτηθεί και η προκήρυξη του αγώνα με τις λεπτομέρειες. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη 15 Μαΐου.

Όλες οι ανακοινώσεις που αφορούν στον αγώνα, τα αποτελέσματα, οι φωτογραφίες και βίντεο δημοσιεύονται στη ιστοσελίδα www.dasoskourialm.blogspot.com. Πληροφορίες στα τηλέφωνα Δεληζήσης Γιάννης 6936868635, Κυριαζής Κώστας 6994583137 και στο [email protected].

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου