ΣΤΙΒΟΣ

Σε Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα ο ΓΣ Βόλου

σε-θεσσαλονίκη-και-ιωάννινα-ο-γσ-βόλου-574426

Αρκετά καλές οι προσπάθειες των αθλητών του τμήματος στίβου του ΓΣ Βόλου στις συμμετοχές τους σε αγώνες προετοιμασίας. Αρχικά και το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη και στο κύπελλο ρίψεων πέτυχαν τις κάτωθι επιδόσεις: Στους παίδες Στέργιος Παπαδόπουλος, 34,85 στον δίσκο, η κορασίδα Ορκίντα Μπραχίμι 33,12 στον δίσκο, οι άνδρες Σπύρος Μπάρκας 41,13 στον δίσκο, Χρήστος-Μάριος Ζαρκάδας 40,75 στον δίσκο και ο δεκαθλητής Παναγιώτης Πήτας 44.95 στον δίσκο και 12,96 στην σφαίρα.

Στη συνέχεια και την Κυριακή στα Ιωάννινα η κορασίδα επταθλήτρια Τατιάνα Χαζαρίδου πέτυχε 4,82 στο μήκος και ο δεκαθλητής Παναγιώτης Πήτας 6,82,επίδοση που θα μπορούσε να έχει περάσει αρκετά τα 7 μέτρα αν οι κριτές είχαν στρώσει καλά την άμμο και δεν μετρούσαν ίχνος από παλαιότερη προσπάθεια. Δυστυχώς ο ίδιος δεν μπόρεσε να αγωνισθεί στο επί κοντώ, αγώνισμα που διεξήχθη την ίδια ώρα με το μήκος. Από τις προσπάθειες όλων φάνηκε ότι η προετοιμασία είναι σε σωστό δρόμο.

Προπονητές των αθλητών, οι Γιάννης Κουτσοφλίνης και Ουρανία Σιδηροπούλου. «Συγχαρητήρια σε όλους, κοιτάμε μπροστά η προσπάθεια συνεχίζεται, όπως και για τους υπόλοιπους αθλητές του στίβου», αναφέρει ανακοίνωση του συλλόγου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου