ΣΤΙΒΟΣ

Με το δεξί οι αθλητές του ΓΣ Βόλου

με-το-δεξί-οι-αθλητές-του-γσ-βόλου-629592

Ξεκίνησε η αγωνιστική δράση στον στίβο με ημερίδες και αναπτυξιακούς αγώνες και οι αθλητές του Γ.Σ. Βόλου δοκίμασαν τις δυνάμεις τους σε Θεσσαλονίκη και Τρίκαλα.

Στη Θεσσαλονίκη το περασμένο Σάββατο συμμετείχαν οι εξής:

Κουτσογάκης Χρήστος τριπλούν, με επίδοση 15.11, που αποτελεί ατομικό ρεκόρ και πρόκριση για το πανελλήνιο κλειστού στίβου την επόμενη εβδομάδα. Τον Χρήστο προπονεί, ευγενώς προσφερθείς, ο παλιός πρωταθλητής του αγωνίσματος και του συλλόγου Απόστολος Καθηνιώτης, τον οποίο το Δ.Σ του Γ.Σ. Βόλου ευχαριστεί θερμά.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα των αθλητών του ΓΣ Βόλου:

Γρηγορίου Γιάννης, τριπλούν 13,69 ατομικό ρεκόρ

Γρηγορίου Κατερίνα, τριπλούν 10,33 ατομικό ρεκόρ

Χατζηπαυλή Δήμητρα, τριπλούν 11,66

Χαζαρίδη Τατιάνα 60 εμπ., 10.27 ατομικό ρεκόρ

Ρέπου Ζωή, 60 εμπ. 10.25 ατομικό ρεκόρ.

Προπονητής Γιάννης Κουτσοφλίνης.

Συνέχεια στα Τρίκαλα

Την περασμένη Κυριακή το πρωί στην περιοχή Σκαμνιές Πηγής Τρικάλων διεξήχθη περιφερειακός αγώνας ανωμάλου δρόμου όλων των κατηγοριών. Ο Γ.Σ. Βόλου συμμετείχε και ο αθλητής του Δημήτρης Φράγκος, που προπονείται για μαραθώνιο και ημιμαραθώνιο με τη βοήθεια του Κώστα Νεοφώτιστου, τον οποίο η διοίκηση επίσης ευχαριστεί θερμά, δοκίμασε στα 10.000 και τα κατάφερε περίφημα με χρόνο 36.38.05 και έδειξε ότι θα βοηθήσει τον σύλλογο και σε μικρότερες αποστάσεις.

Τέλος, μια ομάδα νέων, μικρών αθλητών που προπονούνται με τους Χρήστο Λιάκα, Ράνια Σιδηροπούλου και Ματίνα Λίντζου, συμμετείχαν για πρώτη φορά και γεύθηκαν την εμπειρία των αγώνων.

Με ανακοίνωσή του το Δ.Σ του Γ.Σ. Βόλου συγχαίρει όλους τους αθλητές και προπονητές και εύχεται καλή δύναμη για τη συνέχεια.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου