ΣΤΙΒΟΣ

155 Βολιώτες δρομείς στην Αθήνα

155-βολιώτες-δρομείς-στην-αθήνα-833812

Η απόλυτη γιορτή του Αυθεντικού Μαραθωνίου διεξάγεται την ερχόμενη Κυριακή με τη συμμετοχή 155 δρομέων του ΣΔ Βόλου και οι ετοιμασίες είναι πυρετώδεις με την Αθήνα να υποδέχεται 55.000 δρομείς από όλο τον πλανήτη.

Αθλητές όλων των κατηγοριών, παγκόσμιοι πρωταθλητές ώς και ερασιτέχνες αθλούμενοι θα τρέξουν στα βήματα του Φειδιππίδη, του Σπύρου Λούη και αναρίθμητων άλλων διάσημων ή «άσημων» που έχουν διασχίσει πριν από αυτούς τη διαδρομή που έδωσε διεθνώς το όνομα στο αγώνισμα του Μαραθωνίου, από τον Μαραθώνα ώς το Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Παράλληλα θα γίνουν οι αγώνες των 10 και των 5 χιλιομέτρων, ο τελικός Run Greece 3 χιλιομέτρων, αγώνες ΑμεΑ, καθώς επίσης και πολλοί αγώνες παιδιών στις πόλεις και τις κωμοπόλεις από όπου διέρχεται ο Μαραθώνιος. Η πιο συγκινητική και θλιβερή στιγμή για κάθε δρομέα είναι όταν θα περάσει από τα μέρη και την ευρύτερη περιοχή όπου εκτυλίχθηκε η πολύνεκρη τραγωδία της πυρκαγιάς στο Μάτι τον Ιούλιο.

Κάθε αθλητής θα αποτίσει φόρο τιμής φορώντας σε όλο το μήκος της διαδρομής που πέρασε η φωτιά το πράσινο μαντίλι που θα διανέμει η διοργάνωση. Θα δημιουργηθεί ένα συμβολικό «πράσινο ποτάμι» που θα στείλει μήνυμα ζωής στα εκατομμύρια θεατών που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα σε όλο το κόσμο.

ΣΕΓΑΣ, χορηγοί και η ελληνική δρομική κοινότητα καταθέτουν χρήματα μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του προγράμματος crowdfunding της Εθνικής Τράπεζας, www.act4greece.gr, με τα οποία θα αγοραστούν και θα φυτευτούν δέντρα, καλύπτοντας όσο το δυνατόν περισσότερη έκταση κατά μήκος της Μαραθώνιας Διαδρομής. Όλα αυτά σε συνεργασία με τις επίσημες κρατικές υπηρεσίες και τους αρμόδιους φορείς, ενώ θα διασφαλισθεί και η συντήρησή τους.

Τρέχει με 155…

Με 155 δρομείς ο Σύλλογος Δρομέων Βόλου θα τρέξει στους αγώνες καταρρίπτοντας κάθε ρεκόρ συμμετοχών. Πολλοί μάλιστα θα κάνουν το ντεμπούτο τους στη διαδρομή των 42.195 μέτρων. Ανάμεσά τους και ο Γιάννης Αλ. Παπαλεξάνδρου που σε ηλικία 66 ετών θα τρέξει για πρώτη φορά 42.195 μέτρα. Στον Μαραθώνιο θα τρέξουν 72 δρομείς του ΣΔΒ, εκ των οποίων 58 άνδρες και 14 γυναίκες. Στα 10 χιλιόμετρα θα τρέξουν 52 δρομείς του ΣΔΒ (34 άνδρες, 18 γυναίκες), ενώ στα 5 χιλιόμετρα 30 (16+14). Στον τελικό του Run Greece τον σύλλογο θα εκπροσωπήσει έχοντας πάρει τη πρόκριση από τον αγώνα της Λάρισας ο Αχιλλέας Καλαμάκης.

Παράλληλα με τη συμμετοχή στον Μαραθώνιο ο Αχιλλέας Γιαννούλας θα καταμετρηθεί και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Μαραθωνίου. Ο Δημήτρης Φράγκος πρωταθλητής σε μικρότερες αποστάσεις θα τρέξει για πρώτη φορά στο αγώνισμα. Κάθε συμμετοχή είναι ξεχωριστή και μοναδική, ενώ αν ερευνήσουμε μέσα στις παρουσίες θα δούμε αρκετές αξιοσημείωτες περιπτώσεις. Για παράδειγμα, ο Γιώργος Γκαβαρδίνας θα τρέξει τον 47ο του Μαραθώνιο (42.195 μέτρα) στην Αθήνα ή άλλες διαδρομές.

Ο ίδιος άτυπα έχει συμβάλει να έρθουν στο άθλημα δεκάδες δρομείς από το Νοσοκομείο Βόλου όπου εργάζεται. Ο Κώστας Παλάντζας θα συμπληρώσει 19 Μαραθωνίους μόνο στην Αθήνα εκ των οποίων οι 17 συνεχόμενοι. Αρκετοί δρομείς του ΣΔΒ έτρεξαν στις πρώτες διοργανώσεις του Αυθεντικού Μαραθωνίου και συνεχίζουν και σήμερα.

Από τη Φινλανδία όπου μένει ταξίδεψε για να τρέξει τον Μαραθώνιο η Άρτεμις Φιλίππου. Στα 10 χιλιόμετρα θα αγωνιστεί με τον ΣΔ Βόλου η Χριστίνα Κατζουράκη που έχει τα ρεκόρ διαδρομής στον Ημιμαραθώνιο Βόλου και τον Δρόμο Υγείας, ενώ το καλοκαίρι αγωνίστηκε με την Εθνική Νεανίδων σε μίτινγκ στην Ιταλία. Στα 10 χιλιόμετρα θα τρέξει και η νικήτρια του φετινού Ημιμαραθωνίου Βόλου Βίκυ Ελευθερίου.

Κάποιοι δρομείς θα συμμετέχουν οικογενειακώς στους αγώνες, με αποκορύφωμα τις 3 γενιές γιαγιά-μητέρα-εγγονή Βασιλική και Άννα Κοκκονάκη, Ελεάννα Ζήβερτ που θα τρέξουν τα 5, τα 42 και τα 5 χιλιόμετρα αντίστοιχα, κάτι που έκαναν και πέρυσι.

Αυτοί είναι οι 155 δρομείς του Συλλόγου Δρομέων Βόλου που θα τρέξουν την Κυριακή στους αγώνες του Αυθεντικού Μαραθωνίου:

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ του Κων/νου

ΑΚΕΡΜΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΓΓΕΛΑ

ΒΙΓΚΛΑΣ ΛΙΝΟΣ

ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ

ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

ΒΟΥΡΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ

ΓΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΓΕΩΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΓΙΑΚΑΚΟΓΛΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

ΓΚΑΒΑΡΔΙΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΔΗΜΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΔΟΔΟΝΤΖΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΚΑΤΣΙΝΑΡΗΣ ΒΑΙΟΣ

ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΚΟΚΚΟΝΑΚΗ ΑΝΝΑ

ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ

ΚΟΤΡΩΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΚΟΥΚΕΣΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ

ΚΡΑΒΑΡΗΣ ΣΑΚΗΣ

ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ

ΜΑΓΑΛΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΜΑΚΡΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΜΑΛΙΑΧΟΒΑΣ ΘΩΜΑΣ

ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΜΑΡΘΑ ΠΕΓΚΥ

ΜΗΤΡΟΓΩΓΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ

ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ ΝΤΙΝΟΣ

ΜΟΣΙΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΜΟΥΛΑ ΝΙΚΗ

ΜΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΜΠΑΡΔΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΜΠΑΡΔΑΣ ΜΠΑΜΠΗΣ

ΜΠΕΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΜΠΟΥΜΠΟΥΖΙΩΤΗΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΠΑΠΑΓΓΕΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ ΤΑΣΟΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΑΠΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ του Αλέξανδρου

ΠΑΠΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του Γεωργίου

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΝΕΡΑΝΤΖΟΥΛΑ

ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

ΡΟΥΣΤΑ ΡΙΤΣΑ

ΣΑΛΑΜΟΥΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΣΑΜΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΣΚΟΡΔΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ

ΣΤΟΡΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΤΑΣΙΩΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΤΖΗΜΟΥ ΑΛΕΞΙΑ

ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΤΣΑΜΑΣΙΩΤΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ

ΤΣΑΜΑΣΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝΙΑ

ΤΣΙΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ

ΦΡΑΓΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΩΣΤΑΣ

10 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ του Γεωργίου

ΑΛΜΠΑΝΟΥΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΓΑΛΑΤΗΣ ΑΡΗΣ

ΓΙΩΤΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΓΚΑΒΑΡΔΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΔΗΜΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΑΡΙΑ

ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ

ΖΗΣΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΙΩΑΝΝΟΥ ΝΙΚΟΣ

ΚΑΖΑΝΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΑΛΛΙΓΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΚΑΡΑΝΤΑΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΚΑΤΖΟΥΡΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΚΑΨΑΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΚΕΡΑΜΑΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΚΕΡΑΜΑΡΗ ΤΑΣΟΥΛΑ

ΚΛΟΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΟΣΚΙΝΑ ΒΙΒΗ

ΚΟΣΜΑ ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΚΟΥΣΚΟΥΡΙΔΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΜΑΝΤΑΛΙΑΝΟΥ ΑΣΠΑ

ΜΕΡΕΝΤΙΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΜΟΡΦΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΜΥΛΩΝΑ ΕΥΔΟΞΙΑ

ΝΕΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΗΛΙΑΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΑΠΠΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΠΑΤΡΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

PUTZ CATHERINE

ΠΡΙΤΣΑΣ ΛΟΥΚΑΣ

ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΣΠΥΡΟΥ ΒΑΝΑ

ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΣΤΑΜΟΥ ΒΑΣΙΑ

ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΤΖΑΒΑΛΗΣ ΝΑΣΟΣ

ΤΣΑΓΓΑΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΤΣΙΩΛΗΣ ΦΩΤΗΣ

ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΙΚΗ

5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝΤΩΝΟΥΛΗΣ ΜΙΛΤΟΣ

ΒΑΙΤΣΑΡΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΖΗΒΕΡΤ ΕΛΕΑΝΝΑ

ΚΑΡΑΝΤΖΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΚΑΨΑΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΚΟΚΚΟΝΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΚΟΤΣΙΛΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΚΥΝΗΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΜΑΚΡΗΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ

ΜΑΝΟΥΣΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ

ΜΕΝΤΕΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΜΠΑΤΖΙΩΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΜΠΑΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

ΣΑΚΕΛΑΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΙΑΦΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΣΤΑΘΗ ΧΑΡΙΤΩ

ΣΤΑΝΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΣΤΑΝΙΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ

ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ

ΣΦΕΤΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΧΑΛΑΡΗ ΣΟΦΙΑ

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΝΑ

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΧΡΥΣΟΒΕΛΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

3 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ τελικός Run Greece

ΚΑΛΑΜΑΚΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Λεπτομέρειες για τους δρομείς

Τα 155 μέλη του ΣΔ Βόλου που θα τρέξουν στον Αυθεντικό Μαραθώνιο θα λάβουν δωρεάν από τον σύλλογο τα t-shirts polo pique που κατασκεύασε ο σύλλογος και θα είναι παράλληλα συλλεκτικά καθώς θα είναι τα πρώτα που θα φέρουν το νέο σήμα. Μετά τη διεξαγωγή του Αυθεντικού Μαραθωνίου τα t-shirts polo θα διατίθενται και στα μέλη του συλλόγου που δεν θα τρέξουν στον αγώνα αυτό.

Ο ΣΔ Βόλου από φέτος πρωτοπορεί και στον τρόπο παράδοσης των αριθμών-πακέτων συμμετοχής για τους δρομείς του που θα τρέξουν στον Αυθεντικό Μαραθώνιο. Οι αριθμοί θα παραληφθούν ομαδικά από αντιπρόσωπο του συλλόγου με το άνοιγμα της έκθεσης και αύριο Πέμπτη θα βρίσκονται στον Βόλο. Θα μοιραστούν στα μέλη την ίδια ημέρα, καθώς και μεθαύριο Παρασκευή στα γραφεία του Πανθεσσαλικού Σταδίου από ώρα 18.00 ώς 21.00 και τις δύο ημέρες, ενώ παράλληλα θα δίνεται και το δώρο t-shirt polo pique.

Για τους δρομείς του ΣΔ Βόλου που δεν θα βρίσκονται στη πόλη μας, οι αριθμοί τους θα δοθούν στην Αθήνα το Σάββατο 10 Νοεμβρίου από ώρα 18.00 ώς 19.00 στο ξενοδοχείο «Ηνίοχος» Βερανζέρου 26 Ομόνοια όπου θα καταλύσει η αποστολή. Ο ΣΔ Βόλου επισημαίνει ότι έχει το δικαίωμα να διαθέσει στους επιλαχόντες αθλητές του τους αριθμούς συμμετοχής που δεν θα έχουν παραληφθεί ώς το βράδυ του Σαββάτου 10 Νοεμβρίου, εκτός αν ο αθλητής ενημερώσει ότι θα παραλάβει τον αριθμό του αργότερα.

Τονίζεται ότι προς διευκόλυνση των υπευθύνων του συλλόγου που οργανώνουν την αποστολή, ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΡΙΘΜΟΙ, ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΚΛΠ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ και όλοι οφείλουν να έρθουν για να τα πάρουν στο Πανθεσσαλικό αύριο Πέμπτη και μεθαύριο Παρασκευή. Η βασική ομαδική φωτογραφία που θα βγει έξω από το Δημαρχείο κατά την αναχώρηση θα έχει μόνο τα μέλη που θα φορούν το φετινό t-shirt που θα δοθεί, ώστε να είναι ομοιόμορφη.

Η πληρωμή για το ξενοδοχείο και για το λεωφορείο θα γίνει από τα μέλη αύριο Πέμπτη και μεθαύριο Παρασκευή ταυτόχρονα με τη παραλαβή του αριθμού. Εννοείται ότι θα αφαιρείται το ποσό που έδωσε κάθε ένας ως προκαταβολή κατά την εγγραφή.

Μια ακόμη έκπληξη από τον ΣΔ Βόλου για τους αθλητές που θα τρέξουν στους αγώνες του Αυθεντικού Μαραθωνίου είναι ότι την αποστολή θα ακολουθήσουν ο Στάθης Καραδημητρίου και η Εμμανουέλα Μανούσου, ο οποίοι θα αναλάβουν την ομαδική φωτογράφηση στο Δημαρχείο το Σάββατο, ενώ την Κυριακή θα φωτογραφήσουν όσους αθλητές του ΣΔΒ εντοπίσουν να τρέχουν στους αγώνες του ΑΜΑ προσφέροντας δωρεάν το υλικό. Επειδή λόγω της πολυκοσμίας αθλητών δεν θα αναγνωρίζονται εύκολα όλοι οι αθλητές, θα αυξηθούν πολύ οι πιθανότητες να εντοπιστούν όσοι φορούν τη φανέλα του συλλόγου.

Η αναχώρηση των δύο λεωφορείων του Συλλόγου Δρομέων Βόλου για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας θα γίνει στις 8.45 το πρωί από το Δημαρχείο Βόλου το Σάββατο 10 Νοεμβρίου. Η επιστροφή την Κυριακή θα γίνει για το ένα λεωφορείο στις 14.00 και για το 2ο μετά την άφιξη και του τελευταίου δρομέα.

Οι πρόσφατες αγωνιστικές συμμετοχές του ΣΔΒ

Τη 2η θέση όχι μόνο στις γυναίκες, αλλά και στη συνολική κατάταξη κατέλαβε η Ελένη Πρατσή στον αγώνα βουνού Eagles Nest 8km που έγινε παράλληλα με το Papoutsa Peak Challenge στην Κύπρο στις 28 Οκτωβρίου. Επόμενος αγώνας για την αθλήτρια του ΣΔ Βόλου θα είναι τα 10 χιλιόμετρα του Μαραθωνίου Κωνσταντινούπολης αυτή την Κυριακή. Στις 4 Νοεμβρίου η Βάσω Τασιώνη αγωνίστηκε στην Κοζάνη στον Λασσάνειο Δρόμο 10 χιλιομέτρων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου