ΣΤΙΒΟΣ

Εξαιρετική παρουσία στα Γιάννενα

εξαιρετική-παρουσία-στα-γιάννενα-745818

Η δρομική γιορτή του 12ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή με το 2ο μέρος των αγώνων, που περιλάμβανε τις διαδρομές των 30 και των 10 χιλιομέτρων, ενώ τα 5 χιλιόμετρα έγιναν το Σάββατο.

Σχεδόν 3.000 δρομείς απ’ όλη την Ελλάδα και όχι μόνο, έτρεξαν στους αγώνες του διημέρου, και οι 23 από αυτούς ήταν αθλητές του ΣΔΥ Βόλου. Μάλιστα για μια ακόμη φορά έγινε κοινή δήλωση συμμετοχής του ΣΔΥΒ με το Σωματείο Δρομέων και άλλων Αθλημάτων «ΕΥ ΖΗΝ» Λεμεσού, καθώς οι δύο σύλλογοι αδελφοποιήθηκαν πέρυσι και ακολουθούν κοινή πορεία όπου είναι δυνατό. Ο ΣΔΥΒ συγχαίρει επίσης τους Βολιώτες δρομείς του Gre.A.T. που είχαν μαζική παρουσία και εντυπωσιακές επιδόσεις στον αγώνα.

Με χρόνο 2.08.17 τερμάτισε ο Κώστας Μαγαλιός τον αγώνα των 30 χιλιομέτρων, και ακολούθησαν οι Ευριπίδης Μπουμπουζιώτης, Νίκος Μόσιος, Νίκος Κρητικός, Αργύρης Βουρλογιάννης (1ος στη κατηγορία άνω των 60 ετών), Βασίλης Μπάρδας, Στέφανος Μουρογιάννης, Δημήτρης Οικονόμου, Πέγκυ Μάρθα, Ντίνος Μιχόπουλος, Δημήτρης Φραγκάκης, Νότης Νικολόπουλος, Βάσω Τασιώνη.

Με μεγάλο ατομικό ρεκόρ 47.50 η Ρίτσα Ρούστα ολοκλήρωσε τον αγώνα των 10 χιλιομέτρων, ενώ ήταν και 3η στη κατηγορία της. Στη διαδρομή τη συνόδευσε ο Αχιλλέας Καλαμάκης. Ακολούθησαν οι Γιώργος Αλμπανούδης, Χαράλαμπος Γιώτας, Γιάννης Κουτσαυτίκης, Γιάννης Καζανίδης.

Ιδανικά είχε ξεκινήσει το Σάββατο ο 12ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων για τον ΣΔΥ Βόλου, καθώς στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων ο Αχιλλέας Καλαμάκης τερμάτισε 6ος στη γενική κατάταξη και 2ος στη κατηγορία του. Ο αγώνας ήταν πολύ δυνατός με 800 συμμετοχές, και από τον ΣΔΥΒ αγωνίστηκαν επίσης ο Κώστας Σώζος, η Δήμητρα Κωστή, ο Βαγγέλης Σιαφάς και ο Θανάσης Σιαφάς.

Εξαιρετική εμφάνιση με συνοδεία ατομικού ρεκόρ πραγματοποίησε ο Τόλης Κουτσουμπές. Ο δρομέας του ΣΔΥ Βόλου έτρεξε το πρωί της Κυριακής στο Under Armour Run Kifisia City Challenge και τερμάτισε 6ος στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων με επίδοση 19’17.

Παρών και στην Λαμπαδηδρομία

Για 16η χρονιά πραγματοποιείται η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων και Φορέων Εθελοντών Αιμοδοτών Π.Ο.Σ.Ε.Α, και μεταφέρει σε όλο το κόσμο το μήνυμα της προσφοράς αίματος. Μια φιάλη δεν στοιχίζει τίποτα στον δότη, και είναι τόσο πολύτιμη για τον συνάνθρωπό, για τον συγγενή ή τον φίλο, ή μελλοντικά και για τον ίδιο τον αιμοδότη. Τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου ήταν η σειρά του Βόλου να υποδεχτεί τη Φλόγα της Αγάπης, και δεκάδες αθλητές όλων των τοπικών σωματείων όπως και πολίτες τη μετέφεραν από το βωμό επί της Πλατείας Ρήγα Φεραίου ως το νοσοκομείο, και από εκεί στο θεατράκι του Πάρκου του Αναύρου όπου ακολούθησε μουσική παράσταση. Οπως κάθε χρονιά, οι δρομείς του ΣΔΥ Βόλου συμμετείχαν στη λαμπαδηδρομία.

Οποιος επιθυμεί να γίνει εθελοντής αιμοδότης, μπορεί να απευθυνθεί στο Σύλλογο αιμοδοτών, Δημ. Γεωργιάδου 122, ή στα τηλέφωνα 24210 58990 και 6974694941. Για να γίνει κάποιος εθελοντής αιμοδότης, θα πρέπει να είναι άνω των 18 ετών, να μην αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και να έχει καλό αιματοκρίτη και πίεση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου