«Έλαμψαν» στην Κατερίνη

Τελευταία ενημέρωση: 2018-06-22, 20:08:33
«Έλαμψαν» στην Κατερίνη

 

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν την περασμένη Τετάρτη 20 Ιουνίου στα στάδιο του Λιτόχωρου Πιερίας τα 29α ΟΛΥΜΠΙΑ όπου ομάδα αθλητών και αθλητριών του Γ Σ Βόλου συμμετείχε εν όψη της προετοιμασίας για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα που ακολουθούν.

 

Συγκεκριμένα οι αθλητές που συμμετείχαν πέτυχαν τα παρακάτω:

Ο μικρός μας αθλητής ΒΙΔΟΥΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ κάνοντας καταπληκτική επίδοση και νέο ατομικό ρεκόρ στα 50m κατηγορίας ΜΙΝΙ με 7΄΄05 κατέκτησε την 1η θέση στο αγώνισμα.

Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ προετοιμαζόμενος για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας του (αυτή των ΠΠΑ΄) αγωνίστηκε στο αγώνισμα της Σφαιροβολίας όπου πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ με 14.71 m που είναι και όριο για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα και κατέλαβε την 2η θέση.Εδειξε ότι έχει πολλές ελπίδες διάκρισης και στα 2 αγωνίσματα που θα λάβει μέρος αυτά της Δισκοβολίας και της Σφαιροβολίας.

Στην κατηγορία των ΠΚΒ΄αγωνίστηκε η ΡΕΠΟΥ ΖΩΗ όπου πέτυχε στο άλμα σε μήκος 5.10 m η οποία της χάρισε την 2η νίκη και ένα νέο ατομικό ρεκόρ και εξαιρετική επίδοση για την ηλικία της.

Την 3η θέση στο αγώνισμα των 80m ΠΚΑ κατέκτησε η ΜΟΥΝΤΟΥΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ με 10΄΄60 που είναι και όριο για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα καθώς και νέο ατομικό ρεκόρ.

Την 3η θέση με 7.73 m στο αγώνισμα της Σφαιροβολίας ΠΚΒ΄που είναι και νέο ατομικό ρεκόρ κατέκτησε η φερέλπις αθλήτρια ΔΙΑΝΕΛΛΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ

Την 4η θέση κατέκτησε η ΙΜΠΡΑΧΙΜΙ ΟΡΚΙΝΤΑ στην Σφαιροβολία ΠΚΑ με επίδοση 9.53m που είναι νέο ατομικό ρεκόρ αν και το κύριο αγώνισμά της είναι αυτό της Δισκοβολίας.

Η ΣΤΕΦΑΝΑΙ ΝΙΚΟΛ μετά το όριο που πέτυχε πριν λίγες μέρες στο αγώνισμά της αυτό των 300m με εμπόδια κατόρθωσε να πετύχει νέο ατομικό ρεκόρ και το όριο στα 300m με 46΄΄20 της κατηγορίας της αυτής των ΠΚΑ΄

Την 5η θέση επίσης στο αγώνισμα της Σφαιροβολίας ΠΚΒ΄ με επίδοση 7.57m κατέκτησε η ΚΟΥΚΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ

Ο ΒΑΛΑΜΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ήρθε επίσης 5ος στο αγώνισμα της Σφαιροβολίας ΠΠΒ΄ με επίδοση 7.73m

Ικανοποιητικές επιδόσεις πέτυχε η ΠΑΓΑΝΑ ΜΥΡΣΙΝΗ η οποία ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό τον τελευταίο μήνα ,στο μήκος όπου πέτυχε 5.00m (8η θέση) και 11΄΄12 στα 80 μέτρα προετοιμαζόμενη για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΠΚΑ΄όπου θα λάβει μέρος στο μήκος και στην σκυταλοδρομία 4Χ80 ΠΚΑ΄.

Νέο ατομικό ρεκόρ με 5.00m πέτυχε η ΓΡΗΓΟΡΊΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ στο άλμα σε μήκος πιάνοντας ταυτόχρονα και το όριο για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΠΚΑ΄ καταλαμβάνοντας την 7η θέση

Προετοιμαζόμενη για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΠΚΑ΄όπου θα λάβει μέρος στο αγώνισμα του Πεντάθλου η ΤΑΤΙΑΝΑ ΧΑΖΑΡΙΔΗ πέτυχε 2 ατομικά ρεκόρ στα αγωνίσματα του μήκους με 4.67m και του ακοντισμού με 19.40m.

Η μικρή ΜΑΙΠΑ ΕΥΗ αγωνίστηκε στο άλμα σε μήκος των ΠΚΒ΄και πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ με 4.45m

Επίσης αγωνίσθηκαν κάνοντας ικανοποιητικές επιδόσεις ο ΚΑΛΦΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑ 60M ΠΠΒ΄ΜΕ 9΄΄02 η ΤΑΚΤΑΤΖΗ ΧΡΥΣΑ στα 60m ΠΚΒ΄με 9΄΄01 η ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ στα 150m ΠΚΑ κάνοντας ατομικό ρεκόρ με 22΄΄40 η ΤΣΙΜΠΑΝΟΓΙΑΝΝΗ ΙΟΥΛΙΑ με 3.90m στο άλμα σε μήκος και η ΜΠΟΤΣΟΒΑ ΡΑΦΑΕΛΑ στο μήκος ΠΚΒ΄με 3.90m

Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές Κουτσοφλίνης Γιάννης ,Λιάκας Χρήστος και Σιδηροπούλου Ουρανία

Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει αθλητές και αθλήτριες καθώς και τους προπονητές τους

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
7
=