ΣΤΙΒΟΣ

Πρωτιές κι εξαιρετική παρουσία της Νίκης Βόλου στα «Βραϊμάκεια»

πρωτιές-κι-εξαιρετική-παρουσία-της-νί-822285

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» συμμετείχε στο meeting στίβου «Δημήτρης Βραϊμάκης» – «Βραϊμάκεια 2018», που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 2 Ιουνίου στη Χαλκίδα. Το meeting διοργανώθηκε από τον Γ.Σ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΝ.ΣΤΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΕΥΒΟΙΑΣ.

Οι αγώνες παρουσίασαν ιδιαίτερο αθλητικό ενδιαφέρον ενόψει και των πανελληνίων πρωταθλημάτων, ενώ συμμετείχε πλήθος αθλητών και αθλητριών.

Πρόθεση του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου ήταν στους αγώνες να συμμετάσχουν περισσότεροι αθλητές κι αθλήτριες, ωστόσο λόγω της εξεταστικής περιόδου και κάποιων μικροτραυματισμών δεν κατέστη εφικτό κάτι τέτοιο.

Στην αποστολή συμμετείχαν οι παρακάτω αθλητές κι αθλήτριες

1. Κόκκαλη Κατερίνα 1η θέση τριπλούν κορασίδων

2. Βελέντζα Ανδρομάχη 1η θέση μήκος ΠΚΒ

3. Φλώρου Ευσταθία 2η θέση 3.000μ. Γυναικών

4. Ανδρεάδης Κωνσταντίνος 4η θέση 300 εμπόδια ΠΠΑ

5. Καραντάκος Δημήτρης 4η θέση Τριπλούν

6. Τσιάνου Ανδρομάχη 6η θέση 300 εμπόδια ΠΚΑ

7. Ζαμουρίδης Άγγελος 7η θέση 60 μέτρα

8. Νεοχωρίτη Φωτεινή 18η θέση μήκος ΠΚΑ

9. Ασημακόπουλος Σταμάτης (δεν ολοκλήρωσε λόγω τραυματισμού).

Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές Παύλος Παρασκευόπουλος, Αποστόλης Βλαχάβας και Βασιλική Κολλυμένου, καθώς και το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής Χρόνης Βελέντζας.

Ο πρόεδρος κι έφορος του τμήματος, Στέργιος Φάτσης, και η Διοικούσα Επιτροπή του στίβου -Δημήτρης Μπατζανός, Γιώργος Τάκης και Χρόνης Βελέντζας- συγχαίρουν τους αθλητές και τις αθλήτριες για τις επιτυχίες και τις επιδόσεις τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου