Με επιτυχία η εσωτερική ημερίδα της Νίκης Β.

Τελευταία ενημέρωση: 2018-03-13, 16:20:05
Με επιτυχία η εσωτερική ημερίδα της Νίκης Β.

Με «σύμμαχο» τον καλό καιρό, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σάββατο 10 Μαρτίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, εσωτερική προπονητική ημερίδα που διοργάνωσε το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. «ΝΙΚΗ».

Στην ημερίδα συμμετείχαν περίπου 250 αθλητές και αθλήτριες ηλικίας από 4 έως 11 ετών. Χωρισμένα σε ηλικιακές κατηγορίες, τα παιδιά συμμετείχαν σε δρομικά κι αλτικά αγωνίσματα.

Οι μικροί αθλητές κι αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αποδεικνύοντας ότι ανοίγεται μπροστά τους ένα μεγάλο αθλητικό μέλλον, με υποσχέσεις για μεγάλες επιτυχίες.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη κι έφορος του τμήματος, Στέργιος Φάτσης, και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, Δημήτρης Μπατζανός, Γιώργος Τάκης και Χρόνης Βελέντζας, συγχαίρουν τα παιδιά για τις επιδόσεις τους κι ευχαριστούν τους προπονητές, Παύλο Παρασκευόπουλο, Απόστολο Βλαχάβα, Βάσω Κολλυμένου, Δήμητρα Αηδονίδου κι Ελένη Σκουργιά, τους βοηθούς, τα μέλη της γραμματειακής υποστήριξης και φυσικά τους γονείς που συλλογικά συνέδραμαν ώστε να υλοποιηθεί επιτυχώς αυτή η διοργάνωση.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
5
=