Μπήκε δυναμικά ο Μάρτιος

Τελευταία ενημέρωση: 2018-03-07, 13:54:30
35 αθλητές του ΣΔΥΒ συμμετείχαν στον 9ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Δίον
Μπήκε δυναμικά ο Μάρτιος

Με ιδανικό τρόπο μπήκε ο Μάρτιος για τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου, καθώς πολλοί αθλητές του έτρεξαν σε αγώνες που έγιναν σε όλη την Ελλάδα, καθώς και στην Κύπρο.

35 παρουσίες και πολλές διακρίσεις είχε ο ΣΔΥΒ στο Δίον, όπου πραγματοποίησε εκδρομή με λεωφορείο, ενώ άλλοι εννέα δρομείς έτρεξαν στον φιλανθρωπικό αγώνα του Κραννώνα Λάρισας.

Ο Στέργιος Κουσκουρίδας αγωνίστηκε στον Διόνυσο Αττικής, ενώ πατέρας και γιος, Ηλίας και Γιώργος Πατσαρούχας έτρεξαν στον Ημιμαραθώνιο Πάφου. Τον αριθμό των 47 συμμετοχών αναμένεται να καταρρίψει ο ΣΔΥΒ αυτή την Κυριακή, όπου θα πραγματοποιήσει αποστολή με λεωφορείο στον Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα - Τρίκαλα.

Αρχή με Δίον

Πιο αναλυτικά, την πρώτη λοιπόν αποστολή με λεωφορείο για το 2018 πραγματοποίησε ο ΣΔΥ Βόλου την περασμένη Κυριακή συμμετέχοντας στον 9ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Δίον και τον παράλληλο αγώνα 5 χιλιομέτρων που έγιναν με θέα το βουνό των Θεών, τον Όλυμπο. Συνολικά 464 δρομείς τερμάτισαν τον κύριο αγώνα και 155 τη μικρή διαδρομή, και από αυτούς οι δρομείς του ΣΔΥΒ ήταν 35 εκ των οποίων οι 18 συμμετείχαν στα 21,1 χιλιόμετρα και οι 17 στα 5 χλμ.

Στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων το βάθρο καλύφθηκε μόνο από δρομείς που μετείχαν στην αποστολή του ΣΔΥΒ, οι οποίοι ήταν οι Αλέξης Παπαλεξίου νικητής του αγώνα, Σπύρος Τσάτσης 2ος, Γιάννος Ακρίβος 3ος. Στις πρώτες θέσεις του αγώνα των 5 χιλιομέτρων ο ΣΔΥΒ έκανε… κατάληψη, καθώς οι επτά στην πρώτη 12αδα ήταν μέλη του συλλόγου.

Αξιόλογη ήταν η εμφάνιση των 18 δρομέων στον Ημιμαραθώνιο, που έγινε με αρκετή ζέστη και αέρα. Η Ευαγγελία Παγουρτζή-Παπαχρήστου αναδείχθηκε πρώτη στη κατηγορία της, ενώ τιμητική βράβευση απένειμε η διοργάνωση του αγώνα στον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου κατά τη διάρκεια των απονομών για τη πολυπληθή παρουσία του.

Αναλυτικά οι συμμετοχές του ΣΔΥΒ:

Ημιμαραθώνιος
Καλαντζής Γεώργιος
Μόσιος Νικόλαος
Τρύφωνος Σπύρος
Αντωνίου Γιώργος
Χαχούδης Γιάννης
Μαλιαχόβας Θωμάς
Οικονόμου Δημήτριος
Παγουρτζή-Παπαχρήστου Ευαγγελία
Άκερμαν Μιχαήλ
Στόρτος Θεόδωρος
Κράβαρης Σάκης
Σαλαμούρας Απόστολος
Κοτρώνης Κωνσταντίνος
Τζήμου Αλεξία
Μήλιος Νικόλαος
Μπάρδας Χαράλαμπος
Γιακάκογλου Ευάγγελος
Πραγματευτή Νεραντζούλα

5 χιλιόμετρα
Παπαλεξίου Αλέξης
Τσάτσης Σταύρος
Ακρίβος Γιάννος
Κουτσουμπές Απόστολος
Παλάντζας Κωνσταντίνος
Κυριαζής Κώστας
Λίταινας Γεώργιος
Μουρογιάννης Στέφανος
Ιατρού Παναγιώτης
Μπαρμπουνάκη Ανθή
Βασιλειάδης Σταύρος
Σφέτσος Κώστας
Μπατζιώρας Γεώργιος
Μανούσου Εμμανουέλα
Ζαφειρίου Ανάργυρος
Σιαφάς Αθανάσιος
Σακελλαρίου Ιωάννης.

Συνέχεια σε Λάρισα, Αττική και Πάφο

Ο 1ος φιλανθρωπικός αγώνας της Λάρισας Κραυξίδειος Δρόμος Κραννώνα απόστασης 11 χιλιομέτρων έγινε το πρωί της Κυριακής με το συμβολικό ποσό των 5 ευρώ της συμμετοχής κάθε δρομέα να δίνεται στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία - Παράρτημα Λάρισας. Ο ΣΔΥ Βόλου συμμετείχε με εννέα δρομείς του. Αυτοί ήταν οι:

Γουργιώτης Κώστας
Βίγκλας Λίνος
Βέργας Κώστας
Βλαχόπουλος Σπύρος
Αλμπανούδης Γιώργος
Νέος Απόστολος
Γιώτας Χαράλαμπος
Μαλισιόβας Νίκος
Ντόβα Ευμορφία

Το Salomon Mountain Cup ’18 συνεχίστηκε με τον αγώνα στον Διόνυσο Αττικής, με αγώνες 11 και 6 χιλιομέτρων. 256 δρομείς αγωνίστηκαν στη μεγάλη απόσταση, και 39ος τερμάτισε ο Στέργιος Κουσκουρίδας. Η νέα διεθνής αποστολή για τον ΣΔΥ Βόλου πραγματοποιήθηκε στη Πάφο και τον 20ο Logicom Cyprus Marathon Paphos. Ηλίας και Γιώργος Πατσαρούχας, πατέρας και γιος έτρεξαν και τερμάτισαν μαζί χέρι-χέρι τον Ημιμαραθώνιο, ενώ μίλησαν και στο ρεπορτάζ για τον αγώνα της τηλεόρασης του ΡΙΚ. 

Σειρά παίρνουν Καλαμπάκα - Τρίκαλα

Αυτή την Κυριακή ο ΣΔΥΒ τρέχει στον Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκας-Τρικάλων και τον παράλληλο αγώνα των 5 χιλιομέτρων. Προγραμματίστηκε εκδρομή με λεωφορείο, και η αναχώρηση ορίστηκε στις 6.45 το πρωί της Κυριακής 11 Μαρτίου από το Δημαρχείο Βόλου, όπου καλούνται όλοι να βρίσκονται εκεί τουλάχιστον 15 λεπτά νωρίτερα.

Την επόμενη βδομάδα σειρά παίρνει η συμμετοχή στον 7ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας, και τη 1 Απριλίου στον 13ο Διεθνή Μαραθώνιο Δρόμο Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος». Οι εγγραφές για τους αγώνες αυτούς έχουν ολοκληρωθεί.

Ανοιχτές παραμένουν οι εγγραφές για τους εξής αγώνες, ενώ προσεχώς θα ανακοινωθούν και νέοι:

  • 24 Μαρτίου (Σάββατο, απόγευμα) Run Greece Λάρισα 10 και 5 χιλιόμετρα. Λήξη εγγραφών 17 Μαρτίου. Θα γίνει και παιδικός αγώνας (δωρεάν συμμετοχή).
  • 14 Απριλίου (Σάββατο) Lamia Night & Run. Αγώνες 10 χιλιομέτρων, 4.600μ, και σκυτάλη 2Χ5χλμ. Λήξη εγγραφών: λίγες ημέρες πριν τον αγώνα.
  • 21 Απριλίου θα γίνει ο 4ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Βόλου, ο παράλληλος 25ος Δρόμος Υγείας 5 χιλιομέτρων και ο Παιδικός Αγώνας 500 μέτρων.
  • 4ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Δάσους Κουρί Αλμυρού θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου 12 Μαΐου από τον Σύλλογο Φίλων Δάσους Κουρί, τον ΣΔΥ Βόλου και τον Γυμναστικό Σύλλογο Αλμυρού υπό την αιγίδα του Δήμου Αλμυρού, και οι εγγραφές θα ανοίξουν σύντομα.
Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
5
=