Το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου

Τελευταία ενημέρωση: 2018-02-09, 13:24:04
Το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που θα πραγματοποιηθεί στο ΣΕΦ το Σαββατοκύριακο 10 - 11 Φεβρουαρίου θα συμμετέχει και το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου.

Συγκεκριμένα, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αντρών - γυναικών θα συμμετέχουν επτά αθλητές κι αθλήτριες της Νίκης Βόλου και συγκεκριμένα:

1. ΜΑΡΙΑ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ (60μ.)             

2. ΧΑΡΗΣ ΜΑΝΗΣ (60μ. ειδική κατηγορία)

3. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΚΚΑΛΗ (τριπλούν)

4. ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (τριπλούν)                                                    

5. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΤΖΟΥΡΑΚΗ (3000μ.)

6. ΞΑΝΘΙΠΠΗ ΦΙΛΑΤΖΙΚΙΩΤΗ (800μ.)

7. ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΡΑΣ (400μ.)

Σε ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρεται: «Με υψηλό ηθικό και σκληρή προετοιμασία οι αθλητές κι αθλήτριες της ομάδας μας, είναι έτοιμοι να δείξουν τις ικανότητές τους, σε μία κορυφαία αθλητική διοργάνωση. Την αποστολή που θα αναχωρήσει σήμερα Παρασκευή, θα συνοδεύσουν οι προπονητές Παύλος Παρασκευόπουλος και Αποστόλης Βλαχάβας, ενώ στο πλευρό των παιδιών και των προπονητών θα βρίσκονται τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος, Δημήτρης Μπατζανός, Γιώργος Τάκης και Χρόνης Βελέντζας, προκειμένου να συνδράμουν σε ότι απαιτηθεί. Επικεφαλής της αποστολής αναλαμβάνει το μέλος της Δ.Ε. Χρόνης Βελέντζας. Οι κ.κ. Γιώργος Τάκης και Δημήτρης Μπατζανός θα έχουν επαφές με διάφορους αθλητικούς συλλόγους στην Αθήνα για την συμμετοχή της ομάδας σε διάφορες διοργανώσεις, μέσα στην αγωνιστική χρονιά. Ο πρόεδρος κι έφορος του τμήματος Στέργιος Φάτσης και το Δ.Σ. εύχονται καλή επιτυχία στους αθλητές - αθλήτριες και σε όλη την αποστολή».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
1
=