ΣΤΙΒΟΣ

Είχε και συνέχεια για τα μέλη του ΣΔΥΒ

είχε-και-συνέχεια-για-τα-μέλη-του-σδυβ-216166

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου μετά τη συμμετοχή – ρεκόρ με 123 αθλητές στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, όπως πάντα συνέχισε και το επόμενο διάστημα τις δράσεις του χωρίς κανένα διάλειμμα. Έτσι αθλητές του έτρεξαν στον Μαραθώνιο της Βαλένθια, στο Σίοφοκ στην Ουγγαρία, όπως επίσης στη Ξάνθη, την Κρύα Βρύση και το Ροδοχώρι.

Η συνέχεια θα δοθεί στους ημιμαραθωνίους Ράξας Τρικάλων, Τυρνάβου – Λάρισας και όχι μόνο, ενώ η χρονιά θα κλείσει με αυτό που περιμένουν όλοι οι Βολιώτες, το 2ο Volos Santa Run. Αναλυτικότερα:

Οι διακρίσεις για την Ελένη Πρατσή συνεχίστηκαν στο Σίοφοκ κοντά στη λίμνη Μπάλατον της Ουγγαρίας, αυτή τη φορά με τη 3η θέση σε αγώνα σκυτάλης ημιμαραθωνίου (δύο άτομα από 10.550 μέτρα). Με συνολικό χρόνο 1.32.45 η Ελένη Πρατσή μαζί με τη συναθλήτριά της από την Ουγγαρία ανέβηκαν στο βάθρο των νικητριών.

Εξάλλου μια βδομάδα πριν, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου εκπροσωπήθηκε στον Μαραθώνιο της Βαλένθια. Πέρυσι υπήρξε τετραπλή συμμετοχή, ενώ φέτος στον αγώνα έτρεξε η Βάσω Τασιώνη που ολοκλήρωσε με επιτυχία τα 42.195 μέτρα του αγώνα.

Συμμετοχή σε 3 ακόμη αγώνες του Σαββατοκύριακου είχαν οι αθλητές του ΣΔΥ Βόλου, με τον Αμβρόσιο Δημητριάδη να καταλαμβάνει μάλιστα τη 2η θέση στη γενική κατάταξη του αγώνα 5.200 μέτρων που έγινε παράλληλα με τον 1ο Ημιμαραθώνιο «στα μυστικά του Βάλτου», στην Κρύα Βρύση Πέλλας.

Η Βάσω Τασιώνη το Σάββατο έτρεξε στον 7ο Δρόμο του Τσίπουρου 15.700 μέτρων στο Ροδοχώρι Νάουσας. Η ίδια αθλήτρια έτρεξε και την Κυριακή στον 4ο Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιο Δρόμο Ξάνθης, με συνέπεια να συμπληρώσει μαζί με τον Μαραθώνιο της Βαλένθια της προηγούμενης Κυριακής 79 αγωνιστικά χιλιόμετρα σε 3 αγώνες μέσα σε μία βδομάδα.

Τα θετικά νέα από τη συμμετοχή των αθλητών του ΣΔΥ Βόλου στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας δεν σταματούν να έρχονται, καθώς 4 από αυτούς είναι μέσα στους 700 που κέρδισαν από ένα δωρεάν ταξίδι με επιστροφή για 2 άτομα ο καθένας, για οποιονδήποτε προορισμό επιθυμούν στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό από την Aegean.

Κέρδισαν όσοι τερμάτισαν ταυτόχρονα με τη προσγείωση οποιασδήποτε πτήσης της Aegean σε οποιοδήποτε αεροδρόμιο της Ευρώπης. Οι τέσσερις δρομείς του ΣΔΥΒ είναι οι Ευαγγελία Παπαχρήστου, Κώστας Κοτρώνης, Γιάννης Κυριαζής, Χρήστος Τούβελος. Σημειώνεται ότι οι συμμετοχές του ΣΔΥΒ στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας έγιναν 123 με τη προσθήκη του μέλος του Γιάννη Μπατζάκα που επίσης έτρεξε τα 42.195 μέτρα.

Εγγραφές για τους προσεχείς αγώνες

Σε αγώνες που θα διοργανωθούν το προσεχές διάστημα από σωματεία της Ομοσπονδίας ανά την Ελλάδα θα δώσει το παρών ο ΣΔΥ Βόλου.

Αυτή την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου θα γίνει ο 14ος Ημιμαραθώνιος Ράξας Τρικάλων, και ο παράλληλος δρόμος 7 χιλιομέτρων όπως και παιδικές διαδρομές. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, και οι ενδιαφερόμενοι αθλητές και φίλοι του ΣΔΥΒ μπορούν να ζητάνε στην εγγραφή τους στο κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160, τηλ.2421023523 μέχρι 3 ημέρες πριν τον αγώνα. Εναλλακτικά στα στοιχεία επικοινωνίας του συλλόγου διαδικτυακά.

Ο 15ος Ημιμαραθώνιος Τύρναβος – Λάρισα θα γίνει στις 10 Δεκεμβρίου, καθώς και παράλληλος αγώνας 5 χιλιομέτρων, όλοι με δωρεάν συμμετοχή. Οι ενδιαφερόμενοι αθλητές και φίλοι του ΣΔΥΒ μπορούν να ζητάνε στην εγγραφή τους όπως αναφέρεται παραπάνω, ως τη Τρίτη 5 Δεκεμβρίου.

Ο 6ος Φιλίππειος Δρόμος 14.6χλμ (Βεργίνα –φράγμα Αλιάκμονα –Βέροια) θα γίνει στις 10 Δεκεμβρίου. Επίσης θα γίνει αγώνας 5 χιλιομέτρων, όπως και παιδικοί. Τα μέλη του ΣΔΥΒ θα μετέχουν επίσης σε όλους τους αγώνες διοργανώνονται από σωματεία της Ομοσπονδίας ως το τέλος του έτους, ενώ νεότερη ανακοίνωση θα υπάρξει προσεχώς για τις συμμετοχές στους αγώνες του 2018.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου