ΣΤΙΒΟΣ

Χωρίς ανάσα τα μέλη του ΣΔΥΒ [εικόνες]

χωρίς-ανάσα-τα-μέλη-του-σδυβ-εικόνες-253254

Χωρίς ανάσα συνεχίζεται η παρουσία των αθλητών του ΣΔΥΒ στους αγώνες δρόμου που γίνονται κάθε βδομάδα, έτσι αυτό το Σαββατοκύριακο σειρά πήραν ο Ρήγειος Δρόμος στο Βελεστίνο, το Meteora Trail Running, όπως και το trail του Jánoshegy στη Βουδαπέστη.

Εκατοντάδες δρομείς όλων την ηλικιών, από 2 ως 74 ετών έτρεξαν την περασμένη Κυριακή στον Ρήγειο Δρόμο. Το Βελεστίνο γέμισε από επισκέπτες που ενώθηκαν με τους κατοίκους της περιοχής και χάρηκαν τη συμμετοχή στους αγώνες που διοργανώθηκαν για 17η χρονιά.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου ήταν όπως πάντα υποστηρικτής του αγώνα, και δεκάδες μέλη του έτρεξαν στις διαδρομές, ενώ βοήθησαν και στην οργάνωση τόσο την ημέρα του αγώνα όσο και τις προηγούμενες με επισκέψεις στη περιοχή για να ρυθμιστούν όλες οι λεπτομέρειες, Μάλιστα 3 μέρες πριν τον αγώνα πραγματοποιήθηκε και test event για να εντοπιστεί ό,τι χρειάζεται για τις ανάγκες του αγώνα.

Όσον αφορά τις διακρίσεις, τις 5 πρώτες θέσεις στον αγώνα κατέλαβαν αθλητές του ΣΔΥΒ, και πιο συγκεκριμένα οι: Αλέξης Παπαλεξίου, Ζήσης Τσουρέλης, Νίκος Σιδηρόπουλος, Κώστας Μαγαλιός, Χρήστος Τσαμασιώτης. Τρίτη στη κατάταξη των γυναικών τερμάτισε η Κατερίνα Καραντζιά. Στις ηλικιακές κατηγορίες πρώτοι ήταν οι Αλέξης Παπαλεξίου, Ζήσης Τσουρέλης, Χρήστος Τσαμασιώτης, Αργύρης Βουρλογιάννης, Ηλίας Πατσαρούχας, Κώστας Κυριαζής, Ρίτσα Ρούστα, Ευαγγελία Παπαχρήστου, δεύτεροι οι Κώστας Μαγαλιός, Νίκος Σιδηρόπουλος, Κατερίνα Καραντζιά, Μιχάλης Άκερμαν, Κατερίνα Putz, Νεραντζούλα Πραγματευτή, τρίτοι οι Αχιλλέας Καλαμάκης, Τόλης Κουτσουμπές, Χριστίνα Χατζηγιαννίδου, Σωτήρης Κουσκουρίδας, Θανάσης Παπαδόπουλος, Ανθή Μπαρμπουνάκη. Βραβεύτηκαν επίσης ο μεγαλύτερος σε ηλικία Σταύρος Βασιλειάδης και ο Σπαρταθλητής δημότης Βελεστίνου-αθλητής του ΣΔΥΒ Νίκος Σιδηρόπουλος.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου συγχαίρει και ευχαριστεί τη διοργάνωση και τους υπεύθυνους του Ρήγειου Δρόμου.

Έξι δρομείς του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου ταξίδεψαν στα Μετέωρα Καλαμπάκας και έτρεξαν τη Κυριακή στο «Meteora Trail Running 4ος Μετεωρίτικος Δρόμος«. Πανέμορφα και εντυπωσιακά τα τοπία που χάρηκαν οι 382 δρομείς του αγώνα των 22 χιλιομέτρων και οι 250 που έτρεξαν στα 6 χιλιόμετρα. Και οι 6 αθλητές του ΣΔΥΒ έτρεξαν στον μεγάλο αγώνα, και αυτοί ήταν οι Γιώργος Καλαντζής (3ος στη κατηγορία του), Βαγγέλης Θέος, Θανάσης Οικονόνου, Γιάννης Κυριαζής, Σεραφείμ Τσαμασιώτης, Αποστόλης Απλαντής.

Διεθνής συμμετοχή και 4η θέση για την Ελένη Πρατσή. Η αθλήτρια του ΣΔΥ Βόλου έτρεξε το πρωί του Σαββάτου στο Skyrun 8 χιλιομέτρων του Jánoshegy, το βουνό που βρίσκεται στη πρωτεύουσα της Ουγγαρίας Βουδαπέστη. Η Ελένη Πρατσή τερμάτισε τέταρτη στη γενική κατάταξη των γυναικών.

Συνέχεια στον Αυθεντικό Μαραθώνιο

Πλέον, όλων τα βλέμματα είναι στραμμένα στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας που θα γίνει την Κυριακή 12 Νοεμβρίου όπου ο ΣΔΥΒ με 130 συμμετοχές θα πραγματοποιήσει τη μεγαλύτερη αθλητική αποστολή που έχει γίνει ποτέ από σωματείο της Μαγνησίας. Στις σελίδες του συλλόγου στο διαδίκτυο αναφέρονται οι πλήρεις λεπτομέρειες για την εκδρομή που θα πραγματοποιήσει το Σαββατοκύριακο ο σύλλογος για την Έκθεση και τον αγώνα, όπως και όσα ορίζει η διοργάνωση για τη παραλαβή των αριθμών και για οποιαδήποτε άλλη διαδικασία.

Οι συμμετέχοντες οφείλουν να διαβάσουν και να ακολουθήσουν όλες τις οδηγίες προσεκτικά, προς αποφυγή οποιουδήποτε προβλήματος στη συμμετοχή τους ή στην εκδρομή. Χορηγοί για τις αναμνηστικές τεχνικές μπλούζες και για τη μετάβαση με δύο λεωφορεία είναι η ΕΨΑ και το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Μαγνησίας, τους οποίους ο ΣΔΥ Βόλου ευχαριστεί τόσο για τη χορηγία τους και αυτή τη φορά, όσο και για τη προσφορά τους σε όλες τις εκδηλώσεις και διοργανώσεις του συλλόγου.

Σημειώνεται ότι υπάρχουν μερικές διαθέσιμες θέσεις στα λεωφορεία, έτσι μπορούν να ακολουθήσουν την εκδρομή συγγενείς και φίλοι των αθλητών, ή φίλαθλοι που θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά το μεγάλο γεγονός του Αυθεντικού Μαραθωνίου που θα προβληθεί σε όλο τον πλανήτη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου