ΣΤΙΒΟΣ

Ευχές Φιλιππίδης στους συναθλητές του για το παγκόσμιο του Λονδίνου

ευχές-φιλιππίδης-στους-συναθλητές-το-371476

Ο Κώστας Φιλιππίδης, με αφορμή την απουσία του από το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου εξαιτίας του τραυματισμού του, όταν έπεσε σε λακκούβα πριν από 40 ημέρες κατά την προπόνησή του στο κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ, έδωσε στη δημοσιότητα μια δήλωση, στην οποία εξηγεί τους λόγους της μη συμμετοχής του, ενώ παράλληλα εύχεται καλή επιτυχία στους 20 αθλητές και αθλήτριες που θα μεταβούν στη βρετανική πρωτεύουσα.

«Στις 17/6, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Πάτρα πήδηξα 5,75 μια από τις καλύτερες επιδόσεις στον κόσμο (8η).

Τη Δευτέρα 19/6 έπρεπε να κάνω άλματα για να λάβω μέρος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εθνικών Ομάδων (Λιλ). Δυστυχώς για εμένα, είχα έναν σοβαρό τραυματισμό από κακοτεχνία και υπαίτια παράλειψη των υπευθύνων, ο οποίος μέχρι σήμερα μου δημιουργεί πρόβλημα, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να συμμετάσχω στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, ο μεγαλύτερος στόχος μου για διάκριση.

Μέχρι σήμερα 1/8, ακολουθώντας πρόγραμμα αποκατάστασης και προσαρμογής μου για να αγωνιστώ, και μετά από σύσταση του γιατρού κ. Διονύση Χίσσα, πραγματοποίησα μαγνητική τομογραφία στις 12:00 (σήμερα) και αξιολογώντας την ο γιατρός μου συνέστησε συνέχιση της θεραπείας και αποκατάστασης για να μην έχω περαιτέρω προβλήματα, και με προέτρεψε να μη λάβω μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Εγώ τον άκουσα με ευλάβεια και τον ευχαριστώ συνεχίζοντας τις οδηγίες του.

Οτιδήποτε άλλο λεχθεί εκτός απ αυτό που αναφέρω, δεν με αντιπροσωπεύει.

Τέλος, θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα για τους Έλληνες αθλητές και τις Ελληνίδες αθλήτριες που θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ώστε να βρεθούν στις επιδόσεις τους και για να έχουν ανάλογες διακρίσεις.

Κωνσταντίνος Φιλιππίδης».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου