ΣΤΙΒΟΣ

Δεύτερη θέση για Αναγνωστοπούλου – Φιλιππίδη

δεύτερη-θέση-για-αναγνωστοπούλου-φι-341322

Στο Γκέτεμποργκ βρέθηκε το περασμένο Σάββατο, η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, όπου και πήρε μέρος στο μίτινγκ που διεξήχθη στη σουηδική πόλη. Η αθλήτρια της ΑΕΚ και κάτοικος Βόλου, είχε την ευκαιρία να αποκομίσει μία ακόμη πολύτιμη εμπειρία με τη συμμετοχή της σε ένα μίτινγκ, όπου παραδοσιακά μετέχουν κορυφαίοι αθλητές της Ευρώπης. Η αθλήτρια της Βάσως Παναγιωτοπούλου προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν, η οποία συνοδεύτηκε από βελτίωση και σταθερότητα και κατέκτησε τη δεύτερη θέση με καλύτερη βολή στα 55.53 μ.

Η 24χρονη δισκοβόλος αγωνίστηκε στο Πεκίνο, στο πρώτο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της καριέρας της, ενώ με το 61,40 μ. έχει ήδη εξασφαλίσει το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και στις 13 του μηνός θα αγωνιστεί στη Γερμανία.

Στα 5.74μ ο Φιλιππίδης

Ακόμα μια καλή εμφάνιση πρόσθεσε ο Βολιώτης, Κώστας Φιλιππίδης, στη σεζόν του ανοιχτού στίβου, ξεπερνώντας τα 5.74μ και καταλαμβάνοντας τη 2η θέση στο επί κοντώ στο ISTAF του Βερολίνου. Ο αγώνας έγινε κάτω από βροχή, γεγονός που επηρέασε την προσπάθεια των αθλητών. Τα 5.74μ πέρασε και ο Πιόρ Λίσεκ, με τον Πολωνό να παίρνει την πρώτη θέση, καθώς «καθάρισε» το ύψος με τη δεύτερη προσπάθεια, ενώ ο Φιλιππίδης με την 3η. Την τρίτη θέση κατέλαβε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του Πεκίνου, Σον Μπαρμπέρ από τον Καναδά με 5.64μ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου