ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Στα μονοπάτια του Παπαδιαμάντη

στα-μονοπάτια-του-παπαδιαμάντη-489187

Δεκάδες δρομείς συμμετείχαν στην καθιερωμένη διοργάνωση ημιμαραθώνιου ορεινού τρεξίματος

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 4ος ημιμαραθώνιος ορεινού τρεξίματος «Στα μονοπάτια του Παπαδιαμάντη», που διοργάνωσε ο Δήμος Σκιάθου σε συνεργασία με την περιβαλλοντική ομάδα Γυμνασίου και τη Skiathos Mountain Bikes.

Η συμμετοχή των αθλητών ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, μιας και στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν αθλητές από όλη την Ελλάδα, από αρκετές χώρες της Ευρώπης όπως και από τις ΗΠΑ.

Με τις καλύτερες των εντυπώσεων έφυγαν οι αθλητές που μετείχαν στον αγώνα, κάτι που μπορούσε να το διαπιστώσει κανείς από τα θετικά σχόλια που έγιναν μετά το τέλος του ημιμαραθώνιου προς τους διοργανωτές.

Εκτός από τη διαδρομή των 21χλ. πραγματοποιήθηκε αγώνας των 10 χλ., όπως και αγώνες μικρών αποστάσεων για τα παιδιά του σχολείου.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός πραγματοποιήθηκε μπροστά από το πολιτιστικό κέντρο Μπούρτζι και σημειώθηκε τεράστια προσέλευση τουριστών και κατοίκων του νησιού για να χειροκροτήσουν την προσπάθεια των αθλητών.

Οι διοργανωτές φρόντισαν να μοιραστούν μετάλλια και διπλώματα για όλους τους συμμετέχοντες, όπως και κύπελλα για τους αθλητές που τερμάτισαν στην πρώτη θέση.

Τη φετινή διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους η κα Φανή Χαλκιά, η χρυσή μας Ολυμπιονίκης στα 400μ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, όπως και η κα Μαρία Πολύζου κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο Μαραθώνιο και πρώτη που μετείχε σε Ολυμπιακούς Αγώνες στο άθλημα του μαραθωνίου. Τις δύο πρωταθλήτριες τίμησε ο Πρόεδρος Επιτροπής Αθλητισμού κ Γεώργιος Κωνσταντόπουλος δωρίζοντας βιβλία από το μουσείο Παπαδιαμάντη.

Τα αποτελέσματα

Η κατάταξη όσων συμμετείχαν στο δρόμο ανδρών 21 χιλιομέτρων έχει ως εξής κατά σειρά επίδοσης: Πρώτος αναδείχθηκε ο Carwyn Jones, δεύτερος ο Νίκος Κασιάρας, τρίτος ο Γιώργος Γκότσιος και ακολουθούν Γιώργος Γκόλης, Γιώργος Καλαντζής, Λευτέρης Πατσέας, Γιώργος Νάτσιος, Νικόλας Γκιόκας, Νίκος Ντάμτσιος, Θανάσης Οικονόμου, Δημήτρης Οικονόμου, Δημήτρης Μπιτάκας, Σπύρος Θεοδωρίδης, Βαγγέλης Ζαφείρης, Γιάννης Γκαγκτζάς, Βασίλης Σκαπαριώτης, Αντώνης Προύσαλης, Μηνάς Πελεκάνος, Μάριος Αδάλογλου, Δημήτρης Καραθάνος, Βασίλης Παληάς, Νίκος Βανικιώτης, Φάνης Βελετζάκος, Γιάννης Ζήκος, Χαράλαμπος Μπάρδας, Βασίλης Κούτρας, Κυριάκος Αβράμογλου, Μαρίνος Τσάβαλος, Χρήστος Κόλλιας, Μάριος Μαστρόκαλος, Χρήστος Μυλωνάς, Πωλ Κέρυ, Αντώνιος Καμπέρης, Φώτης Καζιάνης, Ευάγγελος Κούργιας, Γιάννης Χριστογιάννης.

Τα αποτελέσματα των γυναικών, που συμμετείχαν στο δρόμο 21 χλμ. έχουν ως εξής, σύμφωνα με τη σειρά κατάταξης: πρώτη Dorota Zurek, δεύτερη Γεωργία Βαρβαράσου, τρίτη Ειρήνη Λίγγου και ακολουθούν Βικτώρια Νατσιοπούλου, Γεωργία Πρεβολαράκη, Candance Gabel.

Τα αποτελέσματα των ανδρών που συμμετείχαν στον αγώνα 10 χλμ., είναι κατά σειρά κατάταξης Steven Wilkinson, Ιωάννης Κουμιώτης, Γιουτζίν Κασεμαί (στις τρείς πρώτες θέσεις), Γιώργος Τάσσος, Γιώργος Λιακόπουλος, Χρήστος Αϊβαλιώτης, Γιώργος Ανοικτόγλου, Χρήστος Παγώνης, Χρήστος Μπεγλέργης, Νίκος Πασχάλης, Χρήστος Τσιότρας, Γιάννης Στεφανίδης, Helge Andersen και Αναστάσιος Κονταράτος.

Τα αποτελέσματα γυναικών 10 χλμ. 2015 έχουν ως εξής: Carys Hughes, Δήμητρα Μπάρκα, Αγγελική Σαρρή, Heidi Ekelund, Δέσποινα Αναστασιάδου, Βάσω Καπνοπούλου, Μαρία Πολύζου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου