ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Διακόσιοι δρομείς στην Αλόννησο

διακόσιοι-δρομείς-στην-αλόννησο-489201

Ρεκόρ συμμετοχών σημειώθηκε στο μαραθώνιο «Alonissos Challenge 2015»

Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή 200 περίπου δρομέων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31 Μαΐου ο αγώνας «Alonissos Challenge 2015», με τη φροντίδα του Οργανισμού Πολιτιστικών Αθλητικών Κοινωνικών Δράσεων Αλοννήσου και την επιμέλεια της «All about running».

Ο Νίκος Νάτσης με χρόνο 2:37:55 είναι ο μεγάλος νικητής του «Alonissos Challenge 2015». Η Gabi Naegele και η Ευγενία Σταματελοπούλου αναδείχτηκαν πρώτες στον αγώνα γυναικών 30 χλμ. Ο Στέλιος Βώβος, αντίστοιχα, ήταν ο νικητής στον αγώνα των 10 χλμ.

Ο αγώνας αποτελεί εκδήλωση που εντάσσεται στην ενότητα «Αθληση για όλους» και είναι συγχρηματοδοτούμενος από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ενώ πρέπει να τονιστεί ότι φέτος είχε επετειακό χαρακτήρα καθώς πραγματοποιήθηκε για 10η συνεχόμενη χρονιά.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις φυσικές ομορφιές της Αλοννήσου, διανύοντας μεγάλες αποστάσεις περπατώντας ή τρέχοντας.

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν τρεις αγώνες τρεξίματος αποστάσεων 30 χλμ., 10 χλμ. και 2 χλμ. ενώ παράλληλα υπήρξε διαδρομή 15 χλμ. για περιπατητές.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός όλων των αγώνων έγιναν στο Πατητήρι, στο λιμάνι της Αλόννησου, που γέμισε με κόσμο και πολλούς φίλους της άθλησης και των εναλλακτικών δράσεων, που έχουν ως στόχο την ευρύτερη προβολή του νησιού.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου