ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Δρομείς απ’ όλη την Ελλάδα θα βρεθούν στην Αλόννησο

δρομείς-απ-όλη-την-ελλάδα-θα-βρεθούν-493320

Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί ο μαραθώνιος «Alonissos Challenge 2015»

Ρεκόρ συμμετοχών σημειώνει η φετινή διοργάνωση του Μαραθωνίου στην Αλόννησο που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Μαΐου στο γραφικό νησί των Σποράδων.

Η φετινή διοργάνωση του «Alonissos Challenge 2015», που πραγματοποιείται με τη φροντίδα του Οργανισμού Πολιτιστικών Αθλητικών Κοινωνικών Δράσεων Αλοννήσου, έχει επετειακό χαρακτήρα καθώς ο αγώνας θα διεξαχθεί για 10η φορά και έχει ως στόχο να προσελκύσει δρομείς και αθλούμενους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, να γνωρίσουν τις ομορφιές της Αλοννήσου, τρέχοντας ή περπατώντας στις διάφορες διαδρομές.

Συνολικά θα διεξαχθούν τρεις αγώνες τρεξίματος αποστάσεων 30 χλμ., 10 χλμ. και 2 χλμ., ενώ θα πραγματοποιηθεί και διαδρομή 15 χλμ. για περιπατητές. Και φέτος ο αγώνας θα διατηρήσει το στοιχείο του multi terain, προσφέροντας συνεχείς εναλλαγές στα πανέμορφα τοπία του νησιού των Σποράδων. Η εκκίνηση και ο τερματισμός όλων των αγώνων θα πραγματοποιηθούν στο Πατητήρι στο λιμάνι της Αλόννησου. Το Alonissos Challenge εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Αθληση για όλους» και είναι συγχρηματοδοτούμενο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου