ΣΤΙΒΟΣ

Δύο στάσεις για τον Κ. Φιλιππίδη πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού της Πράγας

δύο-στάσεις-για-τον-κ-φιλιππίδη-πριν-το-27287

Ο Κώστας Φιλιππίδης ετοιμάζεται για νέες επιτυχίες στον κλειστό στίβο και έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό του για τη νέα σεζόν, έχοντας το νου του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού της Πράγας.

Ετσι, ο πρώην αθλητής του Γ.Σ. Βόλου πανελλήνιος ρέκορντμαν του επί κοντώ σε ανοιχτό και κλειστό στίβο έχει προγραμματίσει, μαζί με τον προπονητή του, τα μίτινγκ που θα συμμετάσχει τη φετινή σεζόν.

Ο Φιλιππίδης έχει φτιάξει ήδη τον βασικό κορμό των αγώνων στους οποίους θα συμμετάσχει, όμως, αυτή τη στιγμή σκέφτεται τις προπονητικές συγκεντρώσεις τις οποίες θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα.

Η αρχή θα γίνει στις 9 Νοεμβρίου, όπου θα αναχωρήσει για τη Φινλανδία. Εκεί, θα γυμναστεί πλέον με τον Στιβ Ρίπον, τον επικεφαλής το αγωνίσματος στη σκανδιναβική χώρα.

«Με τον Ρίπον έχουμε άριστη σχέση και αποφασίσαμε από φέτος να δοκιμάσουμε καινούργια πράγματα, που θα βοηθήσουν τη δουλειά μας και τους αθλητές μας. Στο πλαίσιο αυτό, ο Κώστας θα γυμναστεί μαζί του για δέκα μέρες, διάστημα στο οποίο θα έχει την ευκαιρία να δει κάποια άλλα πράγματα», τόνισε ο Δημήτρης Κυτέας, ο οποίος θα πραγματοποιήσει την πρώτη εκτός συνόρων προετοιμασία με τον αθλητή του τον Δεκέμβριο.

«Αρχές Δεκεμβρίου έχουμε προγραμματίσει να αναχωρήσουμε για Αγγλία και το Λάβμπορο. Εκεί θα έχουμε μαζί μας και ορισμένους από τους αθλητές του Ρίπον», κατέληξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου