ΣΤΙΒΟΣ

Κοπή πίτας με βραβεύσεις στο στίβο της Νίκης

κοπή-πίτας-με-βραβεύσεις-στο-στίβο-της-204407

Την περασμένη εβδομάδα στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΑΡΓΩ» πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του τμήματος Στίβου της Νίκης Βόλου. Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους πλήθος γονέων και αθλητών του τμήματος.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν οι αθλητές Μαρκόπουλος Αντώνης, Αλεξανδρίδης Νίκος, Τσαπουρνιώτης Αναστάσης και η αθλήτρια Φλώρου Έφη για τις επιτυχίες τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου στη κατηγορία ΠΠ-ΠΚ Α’ για το έτος 2013.

Την απονομή έκανε ο Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου κος Βαϊράμογλου Δημ. Ο έφορος του τμήματος Φάτσης Στέργιος δώρισε στον Πρόεδρο μία μπλούζα συλλεκτική για τα 90 χρόνια γενεθλίων του συλλόγου τύπου POLOμε το λογότυπο του τμήματος Στίβου.

Τυχερή της βραδιάς που κέρδισε το φλουρί ήταν η κα Μιαρίτη-Πασαλίδου Έφη μητέρα αθλήτριας της αγωνιστικής ομάδας, η οποία κέρδισε ένα κινητό τηλέφωνο τύπου SMARTPHONEπροσφορά του καταστήματος VODAFONEτου κου Μαυράκη Παναγιώτη στη Ν. Ιωνία. Επίσης, έγινε κλήρωση 10 δώρων για όλους τους αθλητές και αθλήτριες του τμήματος Στίβου προσφορά του συλλόγου.

H βραδιά συνεχίστηκε με άφθονο φαγητό, κρασί και πολύ χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το τμήμα Στίβου της Νίκης Βόλου ευχαριστεί όλους τους επαγγελματίες της πόλης για τα δώρα που προσέφεραν για τις ανάγκες της λαχειοφόρου της βραδιάς.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου