ΣΤΙΒΟΣ

Εμπειρίες για τη Νίκη στο Πανελλήνιο κλειστού στίβου

εμπειρίες-για-τη-νίκη-στο-πανελλήνιο-κ-214506

Η συγκομιδή εμπειριών και η βελτίωση των ατομικών επιδόσεων σε ατομικό επίπεδο, ήταν τα κέρδη από τη συμμετοχή των παίδων αθλητών του τμήματος Στίβου της Νίκης Βόλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών κλειστού στίβου, που έγινε στην Αθήνα στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το διήμερο 7 και 8 Φεβρουαρίου.

Οι αθλητές της Νίκης Βόλου είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά αθλητές και αθλήτριες ευρωπαϊκής και παγκόσμιας εμβέλειας παρακολουθώντας τελικούς του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα ο Παπαχρήστου Γιώργος συμμετείχε στο τελικό των 3.000μ. και τερμάτισε με χρόνο 9.05’.54’’, ο Μαρκόπουλος Αντώνης έτρεξε στα προκριματικά των 60μ. με χρόνο 7’’48, ο Τσαπουρνιώτης Αναστάσης συμμετείχε στα προκριματικά των 400μ. κάνοντας χρόνο 58’’78 και ο Αλεξανδρίδης Νίκος έλαβε μέρος στο τελικό των 1500μ. και τερμάτισε με χρόνο 4’40’’. Όλοι οι αθλητές βελτίωσαν κατά πολύ τις ατομικές τους επιδόσεις.

Την αποστολή της ομάδας στην Αθήνα συνόδευσε ο Έφορος του τμήματος Στίβου Στέργιος Φάτσης μαζί με τους προπονητές Παύλο Παρασκευόπουλο και Αποστόλη Βλαχάβα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου