ΣΤΙΒΟΣ

Αποκλείστηκε αξιοπρεπώς η Γάτου

αποκλείστηκε-αξιοπρεπώς-η-γάτου-248813

Μέσα στις δυνατότητες της Μαρίας Γάτου ήταν η πρόκριση της συμμετοχής στον ημιτελικό του Παγκόσμιου Πρωτάθλημα του Σόποτ. Παρόλα αυτά η 25χρονη σπρίντερ ολοκλήρωσε με αξιοπρέπεια την πρώτη της συμμετοχή σε Παγκόσμιο κλειστού.

Η αθλήτρια του Αντώνη Τζήκου τερμάτισε τέταρτη στην τρίτη προκριματική σειρά με 7.38 και κατέλαβε την 27η θέση στον προκριματικό των 60 μέτρων. Η τελευταία θέση που έδωσε πρόκριση στον ημιτελικό έκλεισε στα 7.34. Η ολυμπιονίκης Σάλι Αν Φρέισερ έκανε μια χαλαρή κούρσα και είδε το χρονόμετρο να σταματά στα 7.12.

Η Τζαμαϊκανή, στην πρώτη της συμμετοχή σε Παγκόσμιο κλειστού μοιάζει ικανή να σταματήσει όποια άλλη φιλόδοξη σπρίντερ κοιτάζει με πόθο το χρυσό μετάλλιο. Μια από αυτές είναι η Μιριέλ Αούρ, που πέτυχε την καλύτερη επίδοση με 7.09.

Η Βερένα Σάιλερ τερμάτισε σε 7.13 και έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ η νικήτρια το 2010 στην Ντόχα και το 2012 στην Κωνσταντινούπολη, Βερόνικα Κάμπελ πέρασε στον ημιτελικό με 7.22, όμως, έδειξε επηρεασμένη από την εξάμηνη απουσία της από την αγωνιστική δράση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου