ΣΤΙΒΟΣ

Πρωτιές της Νίκης Βόλου

πρωτιές-της-νίκης-βόλου-303625

Το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο οι αγώνες πολυάθλων με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών που γεννήθηκαν τα έτη 2000 και 2001. Συμμετείχαν τα σωματεία Γ.Σ. Νίκη Βόλου, Γ.Σ. Βόλου, Γ.Σ. Αλμυρού και Α.Ο. Μαγνησίας.

Οι αγώνες οργανώθηκαν από τον ΣΕΓΑΣ και την ΕΑΣ Θεσσαλίας και συμμετείχαν συνολικά 66 παιδιά. Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες αγωνίστηκαν σε τρία διαφορετικά αγωνίσματα, ένα άθλημα δρόμου, ένα άθλημα άλματος και ένα ρήψης.

Το Τμήμα Στίβου της Νίκης Βόλου συμμετείχε με 22 παιδιά με μεγάλη επιτυχία. Τα αγόρια κατετάγησαν στην πρώτη θέση στη γενική βαθμολογία ενώ τα κορίτσια στη δεύτερη θέση.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Μητρογιάννης κατετάγη 2ος στη συνολική βαθμολογία των τριών αγωνισμάτων, όπως επίσης και οι υπόλοιποι δέκα αθλητές του συλλόγου κατέλαβαν υψηλές θέσεις, με αποτέλεσμα στη γενική βαθμολογία συλλόγων η Νίκη Βόλου να κατακτήσει τη 1η θέση με 220 βαθμούς.

Στα κορίτσια η Μαρία Σταματίου κατέλαβε την 1η θέση με 44 βαθμούς και η Κατερίνα Κόκκαλη τη 2η με 40 βαθμούς. Στη συνολική βαθμολογία τα κορίτσια της Νίκης Βόλου πήραν τη 2η θέση με 256 βαθμούς.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου είναι το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων και Κορασίδων που θα διεξαχθεί στη Λάρισα τη Μ. Δευτέρα 14 Απριλίου. Το σύλλογο θα εκπροσωπήσουν συνολικά 16 αθλητές και αθλήτριες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου