ΣΤΙΒΟΣ

Πρώτος στον Ημιμαραθώνιο Της Αθήνας στην κατηγορία του ο Βολιώτης Αθλητής, Χρήστος Αγνουσιώτης

πρώτος-στον-ημιμαραθώνιο-της-αθήνας-σ-341248

Στέλνοντας μήνυμα για ακόμη μία φορά υπέρ του αθλητισμού, αθλητές και αθλήτριες από την Ελλάδα αλλά και κάθε γωνιά του πλανήτη έτρεξαν στο κέντρο της Αθήνας για τον 3ο Ημιμαραθώνιο, με αφετηρία την πλατεία Συντάγματος και τη συμμετοχή 15.000 αθλητών.

Σημαντική επίδοση σημείωσε ο Βολιώτης αθλητής, Χρήστος Ν. Αγνουσιώτης, ο οποίος -μάλιστα- είχε τρέξει και τερματίσει και στους τρεις κλασικούς Μαραθωνίους των 42χλμ που προηγήθηκαν, ενώ στις 29/9/2013 είχε συμμετάσχει στον αγώνα δρόμου 5χλμ για το «Αλμα Ζωής» για τον καρκίνο του μαστού, όπου τερμάτισε 2ος.

Στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας στα 5χλμ, ο 36χρονος Βολιώτης αρχιτέκτων μηχανικός τερμάτισε πρώτος στην ηλικιακή του κατηγορία (35-39) με 19:21 και 7ος στη γενική κατηγορία μεταξύ 5.700 δρομέων.

Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ο Χρήστος Αγνουσιώτης, δήλωσε: «Το τρέξιμο είναι τρόπος ζωής. Είναι ευχαρίστηση για μένα το να βλέπω και φίλους μου να τρέχουν επειδή τους έδωσα κίνητρο. Είναι ένα άθλημα χωρίς οικονομικές απαιτήσεις, δηλαδή μόνο να σου προσφέρει έχει. Αφιερώνοντας μία ώρα την ημέρα μπορείς να κάνεις όλη τη ζωή σου καλύτερη».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου