ΣΤΙΒΟΣ

Στην Ορλεάνη Φιλιππίδης και Κυριακοπούλου

στην-ορλεάνη-φιλιππίδης-και-κυριακοπ-491576

Ο Κώστας Φιλιππίδης και η Νικόλ Κυριακοπούλου θα αγωνιστούν το Σάββατο (18/1) στην Ορλεάνη, σε έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς των Ευρωπαίων επικοντιστών. Ο πρώην αθλητής του ΓΣ Βόλου Κ.Φιλιππίδης, την περσινή χρονιά ήταν νικητής στο συγκεκριμένο αγώνα με 5,67 μ., και κάτι ανάλογο επιδιώκει να κάνει και φέτος. Ο άλτης του Δημήτρη Κυττέα έχει ξεπεράσει φέτος τα 5.65μ., αγωνιζόμενος στο Λεβερκούζεν στις 5 Ιανουαρίου.

Ο 28χρονος Φιλιππίδης, στις 22 του μήνα θα αγωνιστεί στο μίτινγκ του Κότμπους, ενώ τρεις ημέρες μετά θα πάρει μέρος σε ένα ακόμη σπουδαίο μίτινγκ επί κοντώ στο Ρουέν. Εκεί θα είναι και η Νικόλ Κυριακοπούλου, που το Σάββατο (19/1) ξεκινά το αγωνιστικό της ταξίδι για το 2014.

Η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη έχει ως απώτερο στόχο της σεζόν, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Σόποτ. Μετά τα δύο μίτινγκ της Γαλλίας, η Κυριακοπούλου θα βρεθεί στη Σουηδία για το μίτινγκ της Στοχκόλμης (6/2).

Περιμένει η Πέρρα

Τους αγώνες της στον κλειστό στίβο ετοιμάζεται να ξεκινήσει η Αθανασία Πέρρα. Η πρωταθλήτρια του τριπλούν περιμένει την οριστική απάντηση από το μίτινγκ του Ντίσελντορφ (30/1), διοργάνωση από την οποία αναμένεται να κάνει ντεμπούτο, ενώ εξασφάλισε ήδη την παρουσία της στο μίτινγκ του Μοντεβίλ την 1 Φεβρουαρίου.

Η Πέρρα θα είναι παρούσα και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ΣΕΦ (8-9/2). Η αθλήτρια του Παναγιώτη Μαρκιανίδη, στοχεύει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Σόποτ, διοργάνωση για την οποία έχει ήδη το όριο, όμως, για να συμμετάσχει στο κορυφαίο γεγονός, θα πρέπει στους αγώνες που έπονται να επιβεβαιώσει την καλή αγωνιστική της κατάσταση. Η αθλήτρια το καλοκαίρι είχε καλύτερη επίδοση στα 14,48μ, που της χάρισε το χρυσό μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου