ΣΤΙΒΟΣ

Στους κορυφαίους του στίβου Φιλιππίδης και Καρακατσάνη

στους-κορυφαίους-του-στίβου-φιλιππίδ-538784

Ο πρώην αθλητής του Γ.Σ.Βόλου Κώστας Φιλιππίδης και η Βολιώτισσα πρωταθλήτρια, Αναστασία Καρακατσάνη στις νέες γυναίκες αποτελούν τους κορυφαίους αθλητές στίβου της χρονιάς, σύμφωνα με την επιλογή που έκαναν οι Έλληνες φίλαθλοι.

Ετσι στην κατηγορία ΝΕΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ πρώτη ήταν η Βολιώτισσα Αναστασία Καρακατσάνη της ΓΕΑ Τρικάλων, για τις επιδόσεις της στα 5.000 μ. και 10.000 μ. (Προπονητής Δημήτρης Σούλας) και ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΘΛΗΤΡΙΑ η Αθανασία Πέρρα (ΑΟ Μεγάρων τριπλούν).

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ήταν ο Κώστας Φιλιππίδης Ανδρών (ΠΓΣ) Επί κοντώ. Προπονητής Δημήτρης Κυττέας.

Στο μεταξύ η περίοδος μεταγραφών ολοκληρώθηκε και τυπικά στο στίβο με την έγκριση των σχετικών πρακτικών από το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ.

Η Βολιώτισσα «χάλκινη» στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων στα 10.000 μ., Αναστασία Καρακατσάνη, θα αγωνίζεται από τη νέα χρονιά με το ΓΣ Τρικάλων, καθώς έφυγε από τη ΓΕΑ Τρικάλων.

Στις 3 μεταγραφές του στίβου που ξεχώρισαν και η επιστροφή του Περικλή Ιακωβάκη στην ΑΕ Λεχανών. Ο πρωταθλητής των χαμηλών εμποδίων επέλεξε να αφήσει την ΕΚΑ Δωδώνης, προκειμένου να κλείσει την καριέρα του στο σωματείο που έκανε τα πρώτα του βήματα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου