ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Να μείνει στην κορυφή

να-μείνει-στην-κορυφή-570527

Να μείνει στην κορυφή όπου βρέθηκε την περασμένη Κυριακή θέλει ο Ολυμπιακός, παίζοντας την Κυριακή στο Αίγιο με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο για την 9η αγωνιστική της Football League.

Ο Ολυμπιακός θέλει και μπορεί όχι μόνο να παραμείνει πρώτος, αλλά επίσης με μια νίκη να πάρει και μεγαλύτερη διαφορά.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Μάνουελ Ρόκα δεν θα έχει αύριο στη διάθεσή του τον Στάθη Ρόκα που είναι τιμωρημένος, αλλά και τους Εγκούτου Ολίσε, και Γιανίκ Γενγκά που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Χθες έκανε κανονικά προπόνηση ο Κατσιαρός που τέθηκε στη διάθεση του Μανουέλ Ρόκα, που στα προβλήματα απουσιών οι λύσεις είναι ο Πινδώνης, σαν αμυντικό χαφ, όπως και ο Καπετάνος κοντά του, ο Κόμνος από τα αριστερά αν τελικά προτιμηθεί του Κατσιαρού και ο Ακόστα στη θέση του Γιενκά…

Στο Αίγιο ο Ολυμπιακός θα έχει και πάλι τη συμπαράσταση του κόσμου, αφού με ανακοίνωσή τους οι Austrian Boys κάνουν γνωστό ότι ετοιμάζουν εκδρομή.

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με την οποία πληροφορεί τους «ερυθρόλευκους» φιλάθλους για τον τρόπο εισόδου, καθώς και την τιμή του εισιτηρίου που θα προμηθευτούν από εκδοτήριο έξω από τη Θύρα 2.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ενημερώνει τους φίλους της ομάδας, που θα ταξιδέψουν μεμονωμένα στο Αίγιο για τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναιγιάλειο, ότι θα εισέλθουν στη θύρα 2 του Δημοτικού σταδίου Αιγίου. Οι φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους από το εκδοτήριο που θα λειτουργεί έξω από τη Θύρα 2. Η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί στα 10 Ευρώ».

Η νίκη στο Αίγιο θα αυξήσει στους 5 τους βαθμούς διαφοράς από τον μέχρι την περασμένη Κυριακή πρωτοπόρο Παναιγιάλειο, ενώ η Καλλιθέα, τα Ψαχνά και η Επισκοπή, αν κερδίσουν την Κυριακή και με νικητή τον Ολυμπιακό στην κορυφή θα έχουν διαφορά 3 βαθμών.

Ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να αυξάνει συνεχώς τη διάφορα, καθώς μετά το ματς της Κυριακής στο Αίγιο απέναντι σε ένα Παναιγιάλειο που έχει τέσσερεις σερί αποτυχίες… ως τη λήξη του α΄ γύρου, θα έχει μόνο ένα ακόμη ματς μακριά από το Βόλο (στην Κρήτη με την Επισκοπή) και τρία στο ΕΑΚ (με Φωστήρα, Αχαρναϊκό και Βύζαντα).

Κυριακή θα διεξαχθούν οι δύο επόμενες αναμετρήσεις του Ολυμπιακού Βόλου για το πρωτάθλημα και συγκεκριμένα αυτή στο Ρέθυμνο με την Επισκοπή και αυτή στο ΕΑΚ με το Φωστήρα.

Αυτό προκύπτει από το έγγραφο της Football League προς τον ΟΠΑΠ, σχετικά με τους αγώνες που θα πρέπει να εξαιρέσει από το δελτίο ΠΡΟΠΟ.

Μπουένγκο τέλος

Με μια λιτή ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου έκανε γνωστή τη λύση της συνεργασίας με τον Αντρέ Τίτι Μπουένγκο, ο οποίος δεν κατάφερε ποτέ να φορέσει τη φανέλα της βολιώτικης ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου της με τον Αντρέ Τίτι Μπουένγκο, στον οποίο εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Στα Χανιά οι Νέοι

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Βόλου, παίζει σήμερα στα Χανιά (11.00) με την τοπική ομάδα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ19 της Football League. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά.

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Θωμάς Μακρής, δεν έχει στη διάθεσή του τον Σκοπελίτη, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα της περασμένης αγωνιστικής με την Καλλιθέα στο Βόλο.

Οι 18 παίκτες που ταξίδεψαν στην Κρήτη είναι οι: Ξανθάς, Αλεξάνογλου, Δημητριάδης, Καψιώτης, Αναστασίου, Καπούλας, Τσελεπής, Γιαουπλάρι, Γαρυφάλλου, Σαμαράς, Καραϊσκος, Κεσίδης, Κολημήτρας, Καναβός, Στρούγγης, Γάτσιος, Ζέρης, Ντινόπουλος.

Στις 9 και 23 /1 με Μαγούλα για το Κύπελλο

Την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου στις 6.00 μ.μ. έχει οριστεί από την ΕΠΟ να διεξαχθεί η αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τον Αστέρα Μαγούλας για την τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί στην Ελευσίνα στις 23 του ίδιου μήνα στις 5.00 μ.μ.

Αξιοσημείωτο πάντως είναι το γεγονός ότι τέσσερις ημέρες μετά τον πρώτο αγώνα Κυπέλλου, ο Ολυμπιακός Βόλου θα υποδεχθεί και πάλι τον Αστέρα Μαγούλας, αυτή τη φορά όμως για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ανοίγουν… οι Μυρμιδόνες

Τα γραφεία του συνδέσμου τους ανοίγουν σήμερα το απόγευμα οι Μυρμιδόνες, οι οποίοι καλούν τους φίλους του Ολυμπιακού να παρευρεθούν στο πάρτι που ετοιμάζουν: «Σάββατο 23 Nοεμβρίου στις 7.00 μ.μ. αρχίζει το party… Ανοίγουμε το σύνδεσμό μας για την ομαδάρα μας. Αναλήψεως 40-42 στο Οξυγόνο. Με τιμή Μυρμιδόνες».

Βασίλης Ζηνέλης

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου