ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εχει λύσεις για το διπλό στο Αίγιο

εχει-λύσεις-για-το-διπλό-στο-αίγιο-571994

Εχοντας τις λύσεις στα αρκετά προβλήματα, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το διπλό που θέλει για να μείνει στην κορυφή και με διάφορα, παίζοντας την Κυριακή το Αίγιο με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο για την 9η αγωνιστική της Football League.

Ο Ολυμπιακός γνωρίζει πολύ καλά τις δυσκολίες του αγώνα που θα έχει την Κυριακή απέναντι σε ένα Παναιγιάλειο (που έχει τέσσερεις σερί αποτυχίες), αλλά επίσης γνωρίζει πως μια νίκη θα του δώσει διαφορά.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Μάνουελ Ρόκα δεν θα έχει την Κυριακή στη διάθεσή του τον Στάθη Ρόκας που είναι τιμωρημένος, αλλά και τους Εγκούτου Ολίσε, και Γιανίκ Γενγκά που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Χθες η προπόνηση του Ολυμπιακού Βόλου έγινε χωρίς τον Κατσιαρό που είχε πυρετό, ενώ τα νέα είναι ευχάριστα, όσον αφορά τον Λευτέρη Γιαλούση που τέθηκε στη διάθεση του Μανουέλ Ρόκα. Στα προβλήματα απουσιών οι λύσεις είναι ο Πινδώνης σαν αμυντικό χαφ, ο Καπετάνος κοντά του, ο Κόμνος από τα αριστερά και ο Ακόστα στη θέση του Γιενκά.

Ο Ολυμπιακός θέλει να μην έχει προβλήματα, καθώς έχει τη δυνατότητα να αυξάνει συνεχώς τη διάφορα, αφού μετά το ματς της Κυριακής στο Αίγιο… ως τη λήξη του α΄ γύρου θα έχει μόνο ένα ακόμη ματς μακριά από το Βόλο (στην Κρήτη με την Επισκοπή) και τρία στο ΕΑΚ (με Φωστήρα, Αχαρναϊκό και Βύζαντα ).

Στο Αίγιο ο Ολυμπιακός θα έχει και πάλι τη συμπαράσταση του κόσμου, αφού με ανακοίνωσή τους οι Austrian Boys κάνουν γνωστό ότι ετοιμάζουν εκδρομή. Η ανακοίνωση:

«Ο Ολυμπιακός Βόλου απέδειξε ότι με την ποιότητα των παικτών που διαθέτει αλλά και με πάθος, μπορεί να πετύχει αυτό που αξίζει, αυτό που είναι αυτονόητο. Να είναι πρώτος σε αυτή τη κατηγορία. Και εκεί πρέπει να μείνει μέχρι τέλους.

Σε αυτό όμως πρέπει να βοηθήσουμε και εμείς στηρίζοντας την ομάδα όπου και αν παίζει.

Πρέπει να επιβεβαιώσουμε και πάλι σε όλη την Ελλάδα ότι είμαστε το αφεντικό της κατηγορίας και στο γήπεδο και στις κερκίδες.

Για αυτό και διοργανώνουμε εκδρομή για την προσεχή Κυριακή στο Αίγιο για το παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για την εκδρομή καθημερινά στις απογευματινές ώρες στα γραφεία του συνδέσμου των Austrian Boys στην Αγίου Δημητρίου».

H παρουσία οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου στο Αίγιο αναγκάζει την Αστυνομία να λάβει αυξημένα μέτρα τα οποία έκανε γνωστά με ανακοίνωσή της:

«Λόγω της παρουσίας φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας στο παιχνίδι της Κυριακής ανάμεσα στον Παναιγιάλειο και τον Ολυμπιακό Βόλου, τα μέτρα ασφαλείας θα είναι ιδιαίτερα αυξημένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας. Ο έλεγχος προς τους φιλάθλους θα είναι εξονυχιστικός σε όλες τις θύρες του σταδίου, ενώ για το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν θα λειτουργήσει το parking στο χώρο τού ελαιώνα (στη θύρα 3), από την οποία εισέρχονται στο γήπεδο μόνο Αιγιώτες φίλαθλοι».

Βασίλης Ζηνέλης

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου