ΒΟΛΕΪ

Νίκες για εφήβους και κορασίδες

νίκες-για-εφήβους-και-κορασίδες-575969

Αλλά ήττα για τις νεανίδες της Αργούς στο βόλεϊ

Δύο νίκες σε επίπεδο εφήβων και κορασίδων σημείωσε ο Α.Σ. Αργώ στο βόλεϊ, ενώ την ήττα γνώρισε η ομάδα των νεανίδων στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Αναλυτικά οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των τμημάτων του συλλόγου είχαν ως εξής:

Αρχικά οι έφηβοι της Αργούς πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση την Κυριακή στη Λαμία, όπου πήραν μια καθαρή νίκη με 3-0 σετ (25-23,25-22,25-12) επί του Γ.Σ. Λαμίας.

Οι κυανέρυθροι εμφανίστηκαν σαφώς πιο βελτιωμένοι από το προηγούμενο παιχνίδι, περιόρισαν κατά πολύ τα λάθη, ενώ έδειξαν ότι διαθέτουν και πολλά ψυχικά αποθέματα, όταν στο 1ο σετ ήταν πίσω στο σκορ και κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή.

Η εμφάνιση αυτή δημιουργεί μεγάλη αισιοδοξία για το μέλλον του ανδρικού βόλεϊ του Βόλου, αφού η φετινή συμμετοχή της εφηβικής ομάδας, αποτελεί τον προάγγελο για την είσοδό της στο χώρο των ανδρών την επόμενη σεζόν.

ΑΣ ΑΡΓΩ: (Γεωργουλάς) Πασπαράκης Γ., Τσιάκαλος Δ., Παπαδημητρίου Ι., Σδρούλιας Στ (L), Λομσάτζε Α., Λεμονής Α., Βαϊόπουλος Α., Φουρκιώτης Κ., Λάλας Π.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου: ΣΠΑ Καρδίτσας – Ασκληπιός Τρικάλων 2-3 σετ.

Πρεμιέρα με νίκη οι κορασίδες
Επίσης με το δεξί ξεκίνησε το πρωτάθλημα κορασίδων για την Αργώ , η οποία νίκησε το Σάββατο με 3-0 σετ το ΓΣ Φαρσάλων στο Βάκης Παρασκευόπουλος, σε αγώνα για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος κορασίδων. Διακύμανση των σετ (25-16,25-16,25-12).

ΑΣ ΑΡΓΩ: (Σταθόπουλος – Γεωργουλάς) Διάλλα, Γεωργούλα, Κάστανου, Καλοφορίδου, Παπούλια, Γάκη, Κουτσουνίδου, Γιαλαμά, Γκαλάκου, Λορίδα, Ζαφειρίου, Ρέγκλη.

Ηττα οι νεανίδες

Τη δεύτερη ήττα της γνώρισε την Κυριακή στη Λάρισα, η ομάδα των νεανίδων της Αργούς από τον Φιλαθλητικό, σε αγώνα που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η Αργώ πραγματοποίησε άσχημη εμφάνιση και δεν έπιασε σε κανένα σημείο του αγώνα την απόδοση σύμφωνα με τις δυνατότητές της, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 3-0 σετ. Στόχος τώρα της ομάδας θα είναι η δεύτερη θέση στον όμιλο, η οποία σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των άλλων ομίλων, θα της δώσει τη δυνατότητα να ελπίζει στην πρόκριση για το final four.

ΑΣ ΑΡΓΩ: (Σταθόπουλος – Ρήγας) Διάλλα, Γεωργούλα, Κάστανου, Πόλη, Παρισσάκη, Καλοφορίδου (L), Παπαθανασίου, Παπούλια, Γάκη, Κουτσουνίδου, Λωρίδα.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου ΑΟ Σουφλαρίων – Γ.Σ. Νίκαιας 3-0 α.α.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου