ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με ΠΑΟΚ… εκτός ο Ολυμπιακός

με-παοκ-εκτός-ο-ολυμπιακός-580654

Δύσκολο και εκτός έδρας ματς έχει σήμερα (3 μ.μ.) στην 5η αγωνιστική της Α’ Εθνικής του γυναικείου ποδοσφαίρου η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου (Βόλος 2004) που αντιμετωπίζει στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης τον ΠΑΟΚ.

Απέναντι στο μόνιμο πρωταθλητή στο γυναικείο ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια και παρ ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι η πανίσχυρη ομάδα των προηγούμενων ετών, ο Ολυμπιακός θα παίξει χωρίς άγχος, αφού αλλά είναι τα παιχνίδια που βλέπει για συγκομιδή βαθμών.

Oι «ερυθρόλευκες» που έχουν μια νίκη επί των Χανίων στο Βόλο, έχουν ως γενικό στόχο να κερδίσουν από νωρίς την παραμονή, (υποβιβάζεται μόνο ο τελευταίος της κατάταξης), ώστε να δοθεί χρόνος συμμετοχής και στις μικρότερες σε ηλικία αθλήτριες, από τον προπονητή Χάρη Αμπελάκια.

Ο Ολυμπιακός Βόλου, παρά τις τρεις συνεχόμενες ήττες, έδειξε ότι παλεύει όλα τα ματς και χάνει δύσκολα, κάτι που αποδείχθηκε στο ματς της περασμένης αγωνιστικής με τις Ελπίδες Καρδίτσας στο Βόλο.

Ο σημερινός αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τριανδρίας και θα ξεκινήσει στις 3.00 μ.μ.

και ο Χάρης Αμπελάκιας, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, ενώ γνωρίζει καλά ότι η ομάδα του μόνο κέρδος μπορεί να έχει από τέτοια παιχνίδια, διεκδικώντας ό,τι καλύτερο από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, χωρίς άγχος και πίεση.

Ο προπονητής Χάρης Αμπελάκιας για το σημερινό ματς θα έχει στη διάθεσή του τις:

Άσπα Χατζηλαζάρου, Βίκυ Κλόντζα, Μαρία Γουγούση, Έφη Κόντου, Εβίτα Σταμοπούλου, Φωτεινή Οικονόμου, Φένια Μπαλαμούτη, Αγλαΐα Χατζηλιόντα, Χρύσα Βέτσικα, Φιλίτσα Σύρμου, Αγγελίνα Φερεντίνου, Φανή Ζαχαράκη, Φανή Κορωναίου, Μάγδα Καλαμπούκα, Μαρία Σχουλή, Παρασκευή Πούλιου, Κατερίνα Τσιρδάνη, Χρύσα Γάτσιου, Ιωάννα Παρασκευοπούλου, Φαίδρα Λόγγου, Δήμητρα Γρηγοριάδη, Έλενα Σχουλή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Α’ Εθνικής γυναικών έχει ως εξής:

Χανιά – Ατρόμητος

Νέοι Εργοτέλη – Κρήσσες Ρεθύμνου

Αμαζόνες Δράμας – Πανσερραϊκή

Οδυσσέας Γλυφάδας – Ελπίδες Καρδίτσας

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός Βόλου

Βαθμολογία

Οδυσσέας Γλυφάδας (17-0) 12

Ελπίδες Καρδίτσας (8-4) 10

ΠΑΟΚ (17-4) 9

Αμαζόνες Δράμας (5-2) 7

Ολυμπιακός Β. (9-7) 3

Ατρόμητος (4-8) 3

Νέοι Εργοτέλη (6-9) 3

Χανιά (1-15) 0

Πανσερραϊκή (1-19) 0

Επιμέλεια: Βασίλης Ζηνέλης

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου