ΒΟΛΕΪ

Στον τελικό η Αργώ

στον-τελικό-η-αργώ-586432

Επικράτησε με 3-1 σετ της Νίκης Βόλου στον ημιτελικό του κυπέλλου ΕΣΠΕΚΕΛ

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Αργώ στο κλειστό γυμναστήριο «Βάκης Παρασκευόπουλος», επί της μαχητικής Νίκης Βόλου με 3-1 σετ (25-20,17-25,25-15,25-22), στον ημιτελικό του κυπέλλου ΕΣΠΕΚΕΛ και πήρε το εισιτήριο της συμμετοχής της στον τελικό του κυπέλλου.

Για τις «κυανέρυθρες» σημαντικό ρόλο για την επιτυχία, έπαιξαν οι αποτελεσματικές επιθέσεις των κεντρικών Μαριάννας Λεφάκη και Βασιλικής Διάλλα, ενώ πολύ σημαντική συμβολή είχε η λίμπερο της ομάδας Μαρία Καλοφορίδου, με πολύ καλά ποσοστά σε υποδοχή και άμυνα. Τον αγώνα διαιτήτευσαν με επιτυχία ο κ. Αρβανίτης και η κ. Μαλλιάρα του συνδέσμου διαιτητών κεντρικής Ελλάδας.

ΑΣ ΑΡΓΩ: (Σταθόπουλος-Ρήγας-Γεωργουλάς) Καραναστάση, Λεφάκη,Τάσσου, Παρισάκη,Αντωνίου, Καλοφορίδη(L), Διάλλα,Γεωργουλά, Παπούλια, Παπαθανασίου, Πόλη,Κουτσουνίδη.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Γιαγκουλίδου, Βαϊτση, Ντάϊμου, Καπούλα, Αντωνοπούλου (L),Παππά, Κόφφα, Βλαχάκη, Πολύζου, Κολοβού, Αφέντου.

Νίκη των Νεανίδων της Αργούς

Με 3-0 σετ νίκησαν οι Νεάνιδες της Αργούς τον ΑΟ Σουφλαρίων την Κυριακή το απόγευμα στο «Βάκης Παρασκευόπουλος» και έτσι διατήρησαν ακέραιες τις ελπίδες τους για την πρόκριση στο final four. Οι «κυανέρυθρες» ήταν καλύτερες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και πήραν δίκαια το ροζ φύλλο αγώνα, από την ομάδα της Λάρισας που παρά την αντίσταση που προέβαλε δεν κατάφερε κάτι περισσότερο. Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παρασκευάς του συνδέσμου διαιτητών κεντρικής Ελλάδας.

Διακύμανση των σετ (25-22, 25-15, 25-22)

Α.Σ. ΑΡΓΩ (Σταθόπουλος-Ρήγας- Γεωργουλάς) Διάλλα ,Γεωργουλά, Κάστανου, Πόλη, Παρισσάκη, Καλοφορίδου (L), Παπαθανασίου, Παπούλια, Γάκη, Κουτσουνίδου, Γιαλαμά, Γκαλάκου.

Α.Ο. ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ: (Κουκούλης) Χαλκιά, Λίτσιου, Καμπάνι, Γεωργακά, Μουρντένη, Κανιούρα, Νταχμίρη, Καβριγιάννη, Χριστοδουλοπούλου, Λαχανά, Ζιούρκα (L), Χρυσοπούλου.

Αφησαν ελπίδες οι έφηβοι της Αργούς

Παρά την ήττα τους με 3-0 σετ από τον ΣΠΑ Καρδίτσας στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος εφήβων την Κυριακή, η εμφάνιση της Αργούς άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον και γενικά για την ανάπτυξη του αθλήματος στο χώρο των αγοριών, αφού πάλεψε σε όλα τα σετ απέναντι στην πολύ ισχυρή και έμπειρη ομάδα της Καρδίτσας. Η διακύμανση των σετ (14-25, 20-25,18-25).

Τον αγώνα διαιτήτευσαν με επιτυχία ο κ. Αρβανίτης και η κ. Μαλλιάρα Νάντια του συνδέσμου διαιτητών κεντρικής Ελλάδας.

ΑΣ ΑΡΓΩ: (Γεωργουλάς-Σταθόπουλος) Πασπαράκης, Τσιάκαλος, Παπαδημητρίου, Σδρούλιας (L) Λομσάτζε, Λεμονής, Βαιόπουλος, Φουρκιώτης, Ντελής, Λάλας, Αγριδόπουλος.

ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: (Καλογεράς) Μαλλιώρας, Καραθάνος, Βασιλάκος Χαντωνίου, Παπαδόπουλος, Μοιανός, Φούκας, Τρέμνας, Ζιαζόπουλος, Ζιαζόπουλος (L), Καρράς.

Πρωτάθλημα παγκορασίδων

Το πάλεψαν οι παγκορασίδες αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα στη Λάρισα, απέναντι στον Φιλαθλητικό από τον οποίο έχασαν με 3-0 σετ (25-18,25-20,25-18 ). Οι μικρές της Αργούς ήταν σαφώς πιο βελτιωμένες από τα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να πάρουν τη νίκη από την ομάδα της Λάρισας, η οποία υπερίσχυσε στο σερβίς.

Α.Σ. ΑΡΓΩ: (Σταθόπουλος-Γεωργούλας), Γκαλάκου, Ζαφειρίου, Λωρίδα, Πολυζώη, Κοννιστή, Τσιτσιγιάννη, Αυγερινού, Κατσίφα, Φιλιππίδη, Χειμάρα, Κανέλου, Τσίτρα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου