ΒΟΛΕΪ

Ημιτελικός Αργώ – Νίκη Στο κύπελλο βόλεϊ γυναικών

ημιτελικός-αργώ-νίκη-στο-κύπελλο-βό-598953

Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου και ώρα 19.30 στο κλειστό γυμναστήριο ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ Βόλου, θα πραγματοποιηθεί ο ημιτελικός αγώνας για το θεσμό του κυπέλλου της περιφέρειας κεντρικής Ελλάδας, μεταξύ της περσινής κυπελλούχου ΑΣ ΑΡΓΩ και της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ.

Το παιχνίδι αναμένεται να είναι συναρπαστικό μιάς και οι δύο αντίπαλες ομάδες είναι από τις ισχυρότερες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα Β΄εθνικής της περιφέρειας κεντρικής Ελλάδας. Σημειώνεται ότι οι δύο φιναλίστ που θα φτάσουν στον τελικό συνεχίζουν στο θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Εύκολα επικράτησε με 3-0 σετ , η ομάδα νεανίδων της ΑΡΓΟΥΣ επί του ΓΣ ΝΙΚΑΙΑΣ , στον αγώνα που έγινε την Κυριακή στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής στο κλειστό της Νίκαιας.

Η ομάδα των κυανέρυθρων ήταν σαφώς ανώτερη της αντιπάλου της και δεν συνάντησε αντίσταση σε κανένα σημείο του αγώνα. Η διακύμανση των σετ (25-5, 25-10, 25-4).

ΑΣ ΑΡΓΩ (Σταθόπουλος-Ρήγας) Διάλλα, Γεωργουλά, Παρισσάκη,Καλοφορίδου (L),Παπαθανασίου, Παπούλια, Γάκη, Κουτσουνίδου, Γκαλάκου, Λορίδα.

ΓΣ ΝΙΚΑΙΑΣ:Μπένου, Καραγιάννη, Μπαντάνα, Πέγκα, Μητσικώστα, Κουτσικοπούλου, Παναγούλη.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου ο ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ επικράτησε του ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ με 3-0 σετ.

Ετσι η βαθμολογία του 1ου ομίλου μετά τα χθεσινά αποτελέσματα, διαμορφώθηκε ως εξής:

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 4β

ΑΣ ΑΡΓΩ 3β

ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ 3β

ΓΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 2β

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Δεν τα κατάφερε στο δεύτερο παιχνίδι του πρωταθλήματος παγκορασίδων η ομάδα της ΑΡΓΟΥΣ και έχασε το Σάββατο στο κλειστό Εκθεσιακό Κέντρο, από την ανώτερη ομάδα του ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ με 3-0 σετ (25-9,25-10,25-14).

ΑΣ ΑΡΓΩ: ( ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ -ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ), Γκαλάκου,Ζαφειρίου, Λωρίδα, Πολυζώη, Κοννιστή, Τσιτσιγιάννη, Αυγερινού Ε, ΚατσίφαΑ, Φιλιππίδη, Χειμάρα, Κανέλλου, Τσιτρά, Αυγερινού.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα του ομίλου παγκορασίδων:

ΓΣ ΒΟΛΟΥ-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 3-0 ΣΕΤ

Γ.Σ.ΝΙΚΑΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 0-3 ΣΤ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου