ΣΤΙΒΟΣ

Πρώτη για το τμήμα στίβου

πρώτη-για-το-τμήμα-στίβου-618566

Παρουσία πλήθους γονέων και αθλητών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013 ο αγιασμός για το τμήμα Στίβου της Νίκης Βόλου στα πλαίσια της έναρξης της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Ο έφορος του τμήματος κ. Φάτσης Στέργιος και οι προπονητές κκ. Παρασκευόπουλος Παύλος, Αηδονίδου Δήμητρα, Βλαχάβας Απόστολος, Κολλυμένου Βάσω και Σκουργιά Ελένη παρουσίασαν τόσο τον απολογισμό του τμήματος με τις επιτυχίες των αθλητών και αθλητριών της προηγούμενης χρονιάς όσο και τον προγραμματισμό για τους στόχους της νέας χρονιάς.

Μεταξύ άλλων ο έφορος του τμήματος αναφέρθηκε στη δημιουργία για πρώτη φορά τμήματος εκγύμνασης ενηλίκων, τη διοργάνωση αγώνων μεταξύ των μικρών ηλικιών του τμήματος, στην προμήθεια κατάλληλων οργάνων για τη διεύρυνση των αγωνισμάτων προπόνησης των παιδιών, τη δημιουργία χώρου φιλοξενίας των γονέων με παροχή αναψυκτικών, καφέ και δωρεάν χρήση δικτύου wi-fi κατά τη διάρκεια των προπονήσεων των παιδιών τους, τη συμμετοχή γονέων και παιδιών σε εκδηλώσεις του τμήματος όπως πεζοπορίες και δρόμους προσανατολισμού, για τα οποία αναφέρθηκε αναλυτικότερα ο προπονητής του τμήματος Παρασκευόπουλος Παύλος.

Επίσης έγινε έκλυση προς όλους τους γονείς να πλαισιώσουν την εφορία του τμήματος με τη δημιουργία διοικούσας επιτροπής για την εύρυθμη λειτουργία του. Η κοινωνική πολιτική είναι επίσης ένα σημαντικό κομμάτι παρέμβασης του τμήματος και γενικά της ερασιτεχνικής Νίκης προς την κοινωνία με εκδηλώσεις που θα αφορούν ευπαθείς ομάδες της περιοχής μας.

Για πρώτη φορά οι αθλητές και γονείς του τμήματος μπορούν να προμηθευτούν αθλητικά ρούχα με τυπωμένο το λογότυπο του τμήματος και του συλλόγου, δείγματα των οποίων παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση.

Από όλα ξεχωρίζει η μπλούζα τύπου polo επετειακού χαρακτήρα για τη συμπλήρωση 90 χρόνων (1924-2014) από την ίδρυση του συλλόγου. Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής Νίκης κ. Βαϊράμογλου Δημήτριος και ο επίτιμος πρόεδρος κ. Αδαμάσογλου Νικόλαος οι οποίοι ευχήθηκαν καλή χρονιά με υγεία στους αθλητές και τους γονείς του τμήματος και κάθε επιτυχία στους προπονητές του.

Επίσης ο πρόεδρος κ. Βαϊράμογλου έκανε έκλυση σε όλους τους γονείς να αγκαλιάσουν τον σύλλογο και να γίνουν μέλη του, συμμετέχοντας ενεργά σε όλες τις εκδηλώσεις του.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου