ΜΠΑΣΚΕΤ

Σπανούλης: «Κάθε ομάδα θέλει να μας νικήσει»

σπανούλης-κάθε-ομάδα-θέλει-να-μας-νικ-629870

Την προσπάθεια όλων των ομάδων για να νικήσουν τον πρωταθλητή Ευρώπης, Ολυμπιακό υπογράμμισε ο Βασίλης Σπανούλης μιλώντας σε ισπανική ιστοσελίδα

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στην ισπανική ιστοσελίδα “europapress” ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν στην Ευρωλίγκα.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού παραδέχθηκε ότι είναι ένα τεράστιο κίνητρο για τους παίκτες της ομάδας να δώσουν τα πάντα για να κατακτήσουν το Ευρωπαϊκό τρόπαιο. Πρόσθεσε όμως ότι κάτι τέτοιο είναι ακόμη μακριά επισημαίνοντας την προσπάθεια που θα καταβάλουν όλες οι ομάδες για να νικήσουν τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης στην Europa Press:

-για την Ρεάλ Μαδρίτης και τον περσινό τελικό της Ευρωλίγκας:
«Είναι λογικό η Ρεάλ να ψάχνει την εκδίκηση. Τα παιχνίδια του μπάσκετ διαρκούν 40 λεπτά και αυτό κάνει το άθλημα τόσο συναρπαστικό. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, όλα μπορούν να συμβούν. Κατά την διάρκεια μιας αναμέτρησης ακόμα και μια διαφορά 20 πόντων μπορεί να αλλάξει. Ευτυχώς καταφέραμε να ανατρέψουμε τη μεγάλη διαφορά, αλλά η Ρεάλ μάς ανάγκασε να δώσουμε τα πάντα για το τρόπαιο. Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ και ο Ρούντι Φερνάντεθ είναι πολύ καλοί παίκτες και η ομάδα τους είναι πολύ ανταγωνιστική. Αυτήν την χρονιά θα είναι ξανά μία εκ των μεγάλων φαβορί για τον τίτλο.

-για την Μπαρτσελόνα:
«Υπέγραψε τον Παπανικολάου. Είναι ακόμη μία πολύ δυνατή ομάδα. Είναι δύο ομάδες (σ.σ η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης) με μεγάλη ιστορία και μεγάλα μπάτζετ και θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς θα τα πάνε αυτήν την σεζόν».

protothema.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου