ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν… κελαηδούν οι Ιταλοί, λόγω Μπαλοτέλι

δεν-κελαηδούν-οι-ιταλοί-λόγω-μπαλοτέ-630394

Ο Μπαλοτέλι αρνήθηκε μέσω τουίτερ να συνδέσει το όνομά του με αγώνα κατά της μαφίας στην Ιταλία και ο Πραντέλι «έκοψε» τα σόσιαλ μίντια για τους παίκτες του κατά τη διάρκεια του μουντιάλ.

Με τα καμώματά του έχει αναστατώσει αρκετές φορές συμπαίκτες, προπονητές και αντιπάλους, βρίσκοντας συνήθως τον τρόπο να… επανορθώσει, εντός γηπέδου.

Το τελευταίο κατόρθωμά του Μάριο Μπαλοτέλι έφερε νέους… κανόνες στην Εθνική Ιταλίας, αφού όπως δήλωσε στο RAI Sport ο Σέζαρ Πραντέλι, θα απαγορευτεί η χρήση των social media στους διεθνείς παίκτες κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ.

«Οι κανόνες θα είναι πολύ πιο αυστηροί. Σκεφτόμαστε να απαγορεύσουμε τη χρήση των Social Media για τους παίκτες. Αυτή η απαγόρευση σίγουρα θα έχει μπει σε ισχύ απ’ το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βραζιλίας», ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας, μετά το τελευταίο tweet που επανασύνδεσε το όνομα του Ιταλού διεθνή με την ιταλική «καμόρα».

Όλα ξεκίνησαν όταν ο «Σούπερο Μάριο» απάντησε μέσω twitter σε δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport, η οποία ανέφερε πως ο Μπαλοτέλι θα πρέπει να είναι το κεντρικό σύμβολο στον αγώνα που γίνεται στην Ιταλία κατά της Μαφίας.

protothema.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου