ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα: 0-2 (Σε εξέλιξη, β΄ Ημίχρονο)

παναιτωλικός-πασ-γιάννινα-0-2-σε-εξέλι-644003

Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης σε real time από το control room του sport-fm.gr

Σε εξέλιξη βρίσκεται η αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία κλείνει την αυλαία της έβδομης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Χωρίς τον αρχηγό του αγωνίζεται ο Παναιτωλικός. Ο Γιώργος Θεοδωρίδης ταλαιπωρείτο όλη την εβδομάδα από τραυματισμό και τελικά δεν κατάφερε να τον ξεπεράσει, κάτι που ανάγκασε τον Μάκη Χάβο να τον αφήσει εκτός αποστολής.

Πέραν του Έλληνα μέσου, εκτός αποστολής έμειναν και οι Δάρλας, Ιωάννου, Άσκες, Μουμίν, Καλογέρης, Μύγας, Κουτρομάνος, Τακίδης. Το ίδιο και οι Σμίλτος, Μήλιος, Μεταξούλης, που αγωνίστηκαν με την ομάδα Κ20.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπόγιοβιτς, Μπικέι, Καμαρά, Γκάλο, Γοδόι, Τζούνιορ, Πόι, Καλί, Μπελόν, Ράφαελ, Κούσας, Μελισσάς, Μπακάκης, Πασάς, Σφακιανάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Γκόλιας, Κουτσοσπύρος, Στεφανάκος.

Χωρίς Ντε Βινσέντι ο ΠΑΣ

Δεν κατάφερε να συμπεριληφθεί στην αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, ο Τόμας ντε Βινσέντι.

Ο Αργεντινός χαφ αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση και του έχει δοθεί φαρμακευτική αγωγή, ενώ συστήθηκε από τους γιατρούς και ολιγοήμερη ξεκούραση, προκειμένου να επανέλθει.

Την αποστολή αποτελούν: οι Βελλίδης, Αμπάρης, Αυγενικού, Κρητικός, Ρουμπουλάκου, Lila, Vila, Ilic, Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Ντάσιος, Chavez, Keita, Κοροβέσης, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Μπέριος, Γιάκος, Struna.

protothema.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου