ΜΠΑΣΚΕΤ

Σπανούλης: «Αξίζουμε wild card»

σπανούλης-αξίζουμε-wild-card-648995

Xαρακτήρισε δίκαιο το αίτημα της Ελλάδας να λάβει μέρος στο Μουντομπάσκετ μέσω wild card μιλώντας σε Βραζιλιάνους δημοσιογράφους.

Ελλάδα και Βραζιλία διεκδικούν πρόκριση στο Μουντομπάσκετ μέσω wild card και ο Βασίλης Σπανούλης από το Σάο Πάουλο, όπου βρίσκεται με τον Ολυμπιακό για το Διηπειρωτικό Κύπελλο, τόνισε πως η Εθνική αξίζει μία θέση.

«Νομίζω ότι αξίζουμε να πάρουμε μια wild card. Άλλωστε έχουμε πετύχει τόσα πολλά τα προηγούμενα χρόνια», απάντησε στο σχετικό ερώτημα.

Για τον διπλό τελικό με την Πινιέιρος Σκάι ανέφερε: «Είναι ένας τελικός, οπότε οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες για τις δύο ομάδες. Όποια βρεθεί σε καλύτερη μέρα, θα κερδίσει. Ξέρουμε ότι η Πινιέιρος είναι ανταγωνιστική ομάδα και παίζει γρήγορο μπάσκετ. Θα δούμε και κάποια βίντεο για να μάθουμε κάτι περισσότερο».

Οι Βραζιλιάνοι δεν παρέλειψαν να τον ρωτήσουν και γιατί δεν έπιασε στο ΝΒΑ. «Απλώς δεν μου βγήκε αυτή η επιλογή. Είχα κάποιες διαφωνίες με τον προπονητή των Ρόκετς και όλα πήγαν στραβά», είπε.

Τέλος, αναφέρθηκε και για την παρουσία του στα… λημέρια του θρύλου του μπάσκετ της Βραζιλίας (και όχι μόνο), Όσκαρ Σμιτ. «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στο γήπεδο όπου αγωνίστηκε ο Όσκαρ. Έκανε πάρα πολλά για την Εθνική Βραζιλίας, είναι ένας θρύλος του μπάσκετ».

protothema.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου