ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αναστασίου: «Ο Παναθηναϊκός ωριμάζει»

αναστασίου-ο-παναθηναϊκός-ωριμάζει-656879

Η καλή εμφάνιση κόντρα στον Εργοτέλη για το Κύπελλο ενθάρρυνε τον Γιάννη Αναστασίου

Βέβαιος πως οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα καταφέρουν να δείξουν καλό αγωνιστικό πρόσωπο στα επόμενα παιχνίδια, παρουσιάστηκε ο Γιάννης Αναστασίου.

Ο τεχνικός των «πράσινων», μιλώντας στη Nova, τόνισε πως κάθε νίκη παίζει καθοριστικό ρόλο στην ομάδα, αφού τονώνει την ψυχολογία της, ενώ έδειξε απόλυτα ικανοποιημένος από τη διάθεση και την όρεξη των ποδοσφαιριστών του στον αγωνιστικό χώρο.

Όσον αφορά το προσεχές παιχνίδι στη Σούπερ Λίγκα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, αναφέρθηκε στις επιθετικές αρετές της ομάδας του Σάκη Τσιώλη.

«Η ομάδα θα βελτιώνεται. Και από τη στιγμή που τα παιδιά βρίσκονται πιο πολύ καιρό μαζί και δουλεύουν στους ρυθμούς που δουλεύουν- γιατί δουλεύουμε πάρα πολύ καλά και εντατικά- θα γινόμαστε καλύτεροι. Και αυτός ήταν και ο στόχος. Απλά κάποια μικροπροβλήματα της τελευταίας στιγμής μας κάνουν να ανατρέπουμε τα πλάνα μας και τον τρόπο παιχνιδιού. Αλλά σαν γενική εικόνα, νομίζω ότι αφήνει ικανοποίηση η διάθεση που δείχνουν τα παιδιά, η ενέργεια που βγάζουν σε κάθε παιχνίδι, το γεγονός ότι προσπαθούμε να παίξουμε σωστό και ορθολογικό ποδόσφαιρο. Αυτό βγαίνει και νομίζω ότι κερδίζοντας παιχνίδια- επειδή έχουμε και αρκετούς νέους παίκτες στην ομάδα και ξένους παίκτες οι οποίοι δεν είχαν αγωνιστικό ρυθμό- αποκτάμε μεγάλη αυτοπεποίθηση, καλή ψυχολογία στην ομάδα και στον κόσμο φαντάζομαι», είπε αρχικά.

protothema.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου